ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ηττα στο πρώτο φιλικό για τον ΑΣΤΕΡΑ

Δεχόμενος ένα γκολ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης κι ένα ακόμα στο τέλος, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηττήθηκε με 2-0 από την Χέρακλες στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Δοκάρι είχαν οι Αρκάδες.

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Κόντρα στην Χέρακλες ο Μπόρχα Χιμένεθ είχε την ευκαιρία να... συστηθεί με τους ποδοσφαιριστές του και ο ίδιος να δει την αγωνιστική συμπεριφορά τους σε πραγματικές συνθήκες.

Μόλις στο τρίτο λεπτό της συνάντησης που διεξήχθη σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, οι τυπικά γηπεδούχοι της Χέρακλες εκμεταλλευόμενοι το νωχελικό ξεκίνημα του ΑΣΤΕΡΑ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Szoke.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να απαντήσει με τον Δουβίκα στο 12', όταν ο νεαρός φορ έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον Κώτσιρα βρέθηκε σε θέση βολής πλάσαρε όμως άστοχα.

Στο 33' ο Τσιφτσής που είχε πάρει τη θέση του Παπαδόπουλου ένα λεπτό νωρίτερα, χρειάστηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του σταματώντας με τα πόδια μια όμορφη αντεπίθεση των Ολλανδών.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ισορρόπησε, και στο 41' λίγο έφτασε από το να ισοφαρίσει, όμως ο Καλτσάς σημάδεψε το δοκάρι του Μπλάσγουιτς, έπειτα από κάθετη του Δουβίκα.

Με το 1-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, και ο ΑΣΤΕΡΑΣ επέστρεψε με δέκα αλλαγές.

Μόλις στο 48', ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε με τον Μαρκ Φερνάντεθ να συνδυάζεται μέσα στην περιοχή της Χέρακλες με τον Ιγκλέσιας. Ωστόσο, το σουτ του αρχηγού των Αρκάδων πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν την κατοχή όμως ο ΑΣΤΕΡΑΣ έβρισκε τρόπο να πατάει περιοχή και με τον Κρέσπι θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει στο 56', όμως ο τερματοφύλακας των τυπικά γηπεδούχων τον σταμάτησε.

Μετά το 65' ο ρυθμός έπεσε όπως ήταν φυσικό, με τη Χέρακλες να βρίσκει ωστόσο δεύτερο τέρμα στο 93' όταν η μπάλα κόντραρε μέσα στην περιοχή και "ξεγέλασε" τον Μιχαήλ.

Ασφαλώς είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Ωστόσο, ο Χιμένεθ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα για να δει από που θα ξεκινήσει. 

Σίγουρα, αυτά τα παιχνίδια έχουν ως στόχο να "δέσουν" σιγά σιγά την ομάδα και να αναπτυχθεί η ομοιογένεια μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Για τον ΑΣΤΕΡΑ αγωνίστηκαν:

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Μπόρχα Φερνάντεθ, Καπίγια, Τζίμας, Γλέζος, Καλτσάς, Δουβίκας, Τσιφτσής, Μιχαήλ, Βλάχος, Πασαλίδης, Χριστόπουλος, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπαστιάνος, Κανελλόπουλος, Κρέσπι.'

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των Αρκάδων είναι το φιλικό της Πέμπτης (25/07, 20:00) απέναντι στην τούρκικη Κόνιασπορ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων