ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Θα έχει εξαιρετική σεζόν στον ΑΣΤΕΡΑ ο Χιμένεθ"

Ο Άλβαρο Ρέι ήταν από τους βασικούς παίκτες του Μπόρχα Χιμένεθ στην άνοδο της Μιράντες. Γνωρίζει όσο κανείς το νέο τεχνικό του ΑΣΤΕΡΑ και μιλά αποκλειστικά στο a-s γι΄αυτόν!

 Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Σπουδαίος τεχνικός, δεν μιλάει πολύ στους παίκτες,μ διατηρεί καλό κλίμα στα αποδυτήρια και σίγουρα θα έχει μια επιτυχημένη χρονιά στον ΑΣΤΕΡΑ.

Αυτά δηλώνει στο a-s ο Άλβαρο Ρέι για τον Μπόρχα Χιμένεθ. Ο 29χρονος εξτρέμ, μαζί με το νέο τεχνικό των Αρκάδων πανηγύρισε την άνοδο της Μιράντες. Ξέρει όσο κανείς τον Ισπανό και τονίζει με βεβαιότητα αποκλειστικά στο a-s

"Είναι ένας σπουδαίος κόουτς, που του αρέσει να έχει η ομάδα του την κατοχή της μπάλας και να επιτίθεται. Είμαι βέβαιος ότι θα έχει μια εξαιρετική σεζόν στον ΑΣΤΕΡΑ" και συνεχίζει:

"Όπως είπα και πριν, το δυνατό του σημείο είναι ότι δίνει σημασία στην κατοχή της μπάλας αλλά θα έλεγα πως δίνει έμφαση και στην αμυντική λειτουργία".

Είναι κοντά στους παίκτες;

"Δεν είναι απ' αυτούς που μιλάνε πολύ στους παίκτες, αλλά θέλει να έχει καλή σχέση μ' αυτούς και να διατηρεί καλό κλίμα στα αποδυτήρια".

Θα τον χαρακτήριζες αυστηρό;

"Ναι, του αρέσει η ομάδα του να είναι σοβαρή και να προπονείται επαγγελματικά". 

Ως χαρακτήρας πως είναι;

"Είναι καλός χαρακτήρας, πολύ καλό άτομο και γνωρίζει πολλά για το ποδόσφαιρο. Του εύχομαι να πετύχει κάθε στόχο του στη νέα του ομάδα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων