ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κενές στον Αρκαδία 93.8: "Να ντύσουμε όλα τα παιδιά ΑΣΤΕΡΑΣ" (WebTV)

 Ο Δημήτρης Κενές μίλησε για τις νέες φανέλες, το στοίχημα της ομάδας να ντύσει όλα τα παιδιά στα κιτρινομπλέ, ενώ έκανε και αποκαλύψεις πάνω στην αλλαγή του σήματος.

   ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Δημήτρης Κενές, βρέθηκε στο στούντιο του Αρκαδία 93.8 και αναφέρθηκε στις νέες φανέλες, στα διαρκείας, στην ικανοποίηση του κόσμου από τις μεταγραφές αλλά και για την επιλογή να πάει η ομάδα στην Ολλανδία.

"Καλότυχες να 'ναι και να μας οδηγήσουν σε ευρωπαϊκά σαλόνια για ακόμη μια φορά", ευχήθηκε αρχικά ο Δημήτρης Κενές και στη συνέχεια εξήγησε για τη γέννηση της ιδέας να ψηφίσει ο κόσμος για το σλόγκαν που αναγράφεται στη νέα φανέλα.

Μάλιστα, λόγω της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή, ο αντιπρόεδρος των Αρκάδων συμβούλευσε τον πρωθυπουργό να περάσει από το Star Store να πάρει τη δική του φανέλα (κόστος 60 ευρώ, 50 για την παιδική με δωρεάν το τύπωμα).

Ο Δημήτρης Κενές, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι λείπει ένα πρότυπο προπονητικό κέντρο που θα μπορούσε να προσελκύσει ομάδες από την Ευρώπη για την προετοιμασία τους.

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι αυτό που δίνει πνοή στην πόλη. Η βαριά βιομηχανία είναι ο ΑΣΤΕΡΑΣ και θα πρέπει να επενδύσουμε σ' αυτό", είπε μεταξύ άλλων.

Από την κουβέντα δεν έλειψε και το θέμα με τα προβλήματα που υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο του "Κολοκοτρώνης".

Ενώ αναφέρθηκε στην ιδέα για αλλαγή σήματος, είπε "μου σηκώνεται η τρίχα όταν ρωτάω τα παιδιά τι ομάδα είναι και μου λένε ΑΣΤΕΡΑΣ. Στοίχημα της ομάδας είναι να ντύσουμε τα παιδιά ΑΣΤΕΡΑΣ, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Να υποστηρίξουν την τοπική τους ομάδα και όλα θα γίνουν".

Η συνέντευξη του Δημήτρη Κενέ στον Αρκαδία 93.8:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων