ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβήλος στο a-s: "Ας μην ξεχνάμε την Τότεναμ του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Σε λίγες ώρες η Τότεναμ θα διεκδικήσει τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της Ευρώπης για το 2019. 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ωστόσο, μόλις 4,5 χρόνια πριν, η ίδια ομάδα που πλέον βρίσκεται στον τελικό του Champions League, με τον ίδιο προπονητή, με πολλούς ίδιους παίκτες, πατούσε το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". "Ας μην το ξεχνάμε", όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Γιώργος Μποροβήλος στο arcadiasports.gr

Με αφορμή την αποψινή παρουσία της αγγλικής ομάδας στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο κ. Μποροβήλος έφερε το χρόνο πίσω. Όχι πολύ πίσω, μόλις τέσσερα χρόνια πριν, τότε που ο ΑΣΤΕΡΑΣ συμμετέχοντας στους ομίλους του Europa League είχε αντιμετωπίσει την σημερινή φιναλίστ. Στο Λονδίνο, αλλά πολύ περισσότερο, δίνοντας αξία στην ίδια την περιοχή του, την είχε φιλοξενήσει στην Τρίπολη. 

"Ας μην ξεχνάμε τι έχει πετύχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε αυτή τη διαδρομή του. Για όλους μας, για όλους του Αρκάδες, δεν πρέπει να είναι απλώς στιγμές απόλαυσης όλα αυτά που έχουμε ζήσει μαζί του, αλλά παράσημα για να τα κρατάμε με όλη μας τη δύναμη στο μυαλό και στην καρδιά μας", είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο arcadiasports.gr και συνέχισε:

"Η Τότεναμ που απόψε θα διεκδικήσει τον τίτλο του της πρωταθλήτριας Ευρώπης, πριν από μόλις τέσσερις σεζόν είχε βρεθεί στο δρόμο του ΑΣΤΕΡΑ. Η ομάδα μας έκανε το ιστορικό ταξίδι στο Λονδίνο και πολύ περισσότερο έφερε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Και όχι μόνο ο ΑΣΤΕΡΑΣ κοίταξε την Τότεναμ χωρίς φόβο, αλλά κατάματα. Μπορεί να ηττηθήκαμε 2-1, αλλά θα θυμάστε ότι η ομάδας μας είχε παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. 

Είχε μάλιστα αναγκάσει τον τότε αλλά και σημερινό προπονητή της Τότεναμ, τον κ. Ποσετίνο, να μιλήσει με άκρως κολακευτικά λόγια για τον ΑΣΤΕΡΑ. Η Τότεναμ που σήμερα είναι φιναλίστ στον τελικό του Champions League, αλλά τότε που είχε έρθει στο δικό μας γήπεδο, δεν ήταν ίδια απλώς στο όνομα και στην ιστορία που κουβαλούσε μαζί της. Ήταν η ομάδα που ακόμη και σήμερα έχει τον ίδιο προπονητή, πολλούς ίδιους ποδοσφαιριστές με τότε και που αποδεικνύει αφενός πόσο σπουδαία ποδοσφαιρική πορεία η ίδια διαγράφει, αλλά και πόσο σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ ήταν οι αναμετρήσεις μαζί της.

Όλα αυτά δεν τα ξεχνάει κανείς μας. Δεν πρέπει να τα ξεχνάει κανείς μας. Δείχνουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ μας όλα αυτά τα χρόνια και βέβαια, πόσο σπουδαίες στιγμές έχει προσφέρει στον τόπο του, αλλά και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο". 

Μάλιστα, καταλήγοντας ο κ. Μποροβήλος αποκάλυψε: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ με επίσημο τρόπο έχει ήδη στείλει τις ευχές του στην Τότεναμ για καλή επιτυχία στον αποψινό τελικό. Ήταν η υποχρέωσή μας απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο, του οποίου είχαμε την τιμή να σφίξουμε το χέρι όταν τον είχαμε αντιμετωπίσει". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων