ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κενές στο a-s: "Αυτή η φανέλα θα ανήκει στον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ"

Φωτογραφία: "Αυτή η φανέλα θα ανήκει στον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ"

 Ο αντιπρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Δημήτρης Κενές, μέσω του arcadiasports.gr στέλνει το δικό του μήνυμα για τη νέα σεζόν και φυσικά τη νέα φανέλα που επιλέχτηκε από τον κόσμο.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Η δήλωση του Δημήτρη Κενέ στο arcadiasports.gr, ενόψει της νέας σεζόν και της εμφάνισης που δημιουργήθηκε από τον κόσμο και τη φέρνει η Macron στο Star Store σύντομα:

"O AΣΤΕΡΑΣ πριν από 8 μήνες ξεκίνησε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα: Ζήτησε από τους φιλάθλους του να σχεδιάσουν και με τη συνεργασία του εμπορικού τμήματος του συλλόγου, τελικά οι ίδιοι να επιλέξουν την εντός έδρας εμφάνιση της ερχόμενης σεζόν. 

Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την κίνηση, αφενός διότι οι συμμετοχές ξεπέρασαν κατά πολύ το αναμενόμενο, αφετέρου διότι ήταν μια διαδικασία που απολαύσαμε και που αναμένουμε ότι θα μας δικαιώσει ως αποτέλεσμα. Εξάλλου για εμάς αυτή είναι μία κίνηση που περιέχει και έναν συμβολισμό. Ο ίδιος ο ΑΣΤΕΡΑΣ να προσφέρει, να χαρίζει μετά τους αγώνες τη φανέλα του στον κόσμο που τον ακολουθεί.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Macron, λοιπόν, η οποία προμηθεύει τον ΑΣΤΕΡΑ με αθλητικό υλικό, με μεγάλη χαρά υλοποιήσαμε την επιλογή των φιλάθλων μας και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό!  

Ανυπομονούμε πλέον κι εμείς να έρθουν στα χέρια μας οι νέες εμφανίσεις. Επιπλέον, περιμένουμε από τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και να τις κάνει ανάρπαστες από το Star Sore τις νέες μας φανέλες, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. 

Η νέα χρονιά αναμένεται να είναι τόσο συναρπαστική όσο και τα σχέδια της νέας μας φανέλας και θα θέλαμε ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας. Άλλωστε, έχουμε δείξει πως ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων