ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπαντούνας: "MVP o Καλτσάς" (photos)

Ο μέγας χορηγός του ΑΣΤΕΡΑ, Νίκος Μπαντούνας παρέδωσε το βραβείο του MVP στον Νίκο Καλτσά, σε μια λαμπρή τελετή. Έτοιμος για νέες επιτυχίες δήλωσε ο παίκτης, στη σημασία της στήριξης κι άλλων επιχειρηματιών της περιοχής στάθηκε ο Δημήτρης Μποροβήλος. 

  ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο παίκτης που ξεχώρισε με τη φετινή του αγωνιστική εικόνα, Νίκος Καλτσάς, έστειλε το δικό του μήνυμα, έχοντας μάλιστα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους "κιτρινομπλέ":

"Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το δώρο του κ. Μπαντούνα. Παρόλο που ήταν μια δύσκολη χρονιά κατάφερα να έχω διάρκεια. Τώρα που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Αστέρα, εύχομαι να παίζω καλά και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας".

Η βράβευση έγινε από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου "Μπαντούνας ρολόι-κόσμημα", Νίκο Μπαντούνα, ο οποίος κατά την παράδοση του βραβείου είπε:

"Σήμερα ολοκληρώνεται για 6η συνεχή χρονιά η βράβευση του MVP από το κοσμηματοπωλείο Μπαντούνας κι η 8η της συνεργασίας μας με την ομάδα.

Συγχαίρω το Νίκο Καλτσά για τη φετινή σεζόν, το φετινό ρολόι είναι μάρκας Tissot. Ευχαριστούμε το Γραφείο Τύπου, το τμήμα μάρκετινγκ, τους αντιπροέδρους, τον πρόεδρο και τους κ.κ. Μπάκο και Καϋμενάκη για το δώρο που μας έχουν κάνει και λέγεται Αστέρας Τρίπολης. Εύχομαι υγεία σ' εκείνους και τις οικογένειές τους.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Μποροβήλος δήλωσε από την πλευρά του:

"Να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία χρονιά τον κύριο Μπαντούνα για τη συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρόκειται για μία σχέση που τείνει να γίνει θεσμός και είναι ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές. Ελπίζουμε να τον έχουμε κοντά μας και του χρόνου, όπως και άλλες επιχειρήσεις του τόπου μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων