ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ από... ατσάλι!

Χάρη στο τέρμα του Κοσμά Τσιλιανίδη, ο Αστέρας έφυγε από την Κρήτη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Η απόδοση των Αρκάδων στο Γεντί Κουλέ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

 

Αθανασιάδης: Είχε σωστές και σωτήριες επεμβάσεις που κράτησαν την ομάδα του στην ισοπαλία. Καλή εμφάνιση από τον πορτιέρε του Αστέρα.

 

Ορτέγκα: Είναι ο δημιουργός του γκολ, καθώς από τα δικά του πόδια ο Τσιλιανίδης με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο είχε και δοκάρι με κεφαλιά. Στο ανασταλτικό κομμάτι είχε ορισμένα προβλήματα, ωστόσο με την βοήθεια συμπαικτών του περιορίστηκαν.

 

Βλάχος: Ο Σκουλάς είδε πέναλτι το τράβηγμα του Βλάχου στον Σάσι. Η λανθασμένη απόφαση του διαιτητή δεν επηρέασε τον έμπειρο αμυντικό από το να συνεχίσει στην αναμέτρηση με σωστά μαρκαρίσματα. 

 

Κώτσιρας: Ηταν ο καλύτερος του Αστέρα, στον αγωνιστικό χώρο. Παρά τις ενοχλήσεις που είχε από τον τραυματισμό του, δεν άφησε κανέναν αντίπαλο του να κάνει παιχνίδι από την πλευρά του. Είχε τακτική πειθαρχία με σωστές τοποθετήσεις. Αντίστοιχα καλός και στο επιθετικό κομμάτι, με τα ανεβάσματα του έδωσε λύσεις.

 

Τριανταφυλλόπουλος: Έκανε σε γενικές γραμμές καλό παιχνίδι, έχοντας ισορροπία. Δεν τα πήγε άσχημα αμυντικά, προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά με τις προωθήσεις του, ενώ είχε και ένα καλό σουτ.

 

Τασουλής: Θέση στο βασικό σχήμα γι’ ακόμη μία φορά για τον 27χρονο ακραίο αμυντικό. Εβγαλε πάθος στο παιχνίδι του και έβαλε δύσκολα στους αντιπάλους του. Σημαντική μονάδα.

 

Βαλιέντε: Ετρεξε πολλά χιλιόμετρα, κάλυψε χώρους, είχε σημαντικές επεμβάσεις, ξεπερνώντας το πρώτο 20λεπτο που έχασε πολλές μονομαχίες από το Γιακουμάκη και όχι μόνο.

 

Μουνάφο: Κράτησε την μπάλα εκεί που χρειαζόταν, μετέφερε το παιχνίδι από την άμυνα στην επίθεση, έδωσε λύσεις σε κρίσιμες στιγμές.

 

Μπελόκ: Εδωσε αρκετές μάχες μαζί με Μουνάφο και Τασουλή στον άξονα. Αλλες τις κέρδισε και άλλες τις έχασε. 

 

Τσιλιανίδης: Ο σωτήρας του Αστέρα. Με καταπληκτική κεφαλιά ψαράκι νίκησε τον Σωτηρίου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Είχε πάθος, όρεξη και ενέργεια στο παιχνίδι.

 

Φερνάντεθ: Είχε μια τέραστια ευκαιρία στο ξεκίνημα του αγώνα για να κάνει το 0-1 μετά από τη φανταστική ασίστ του Κωτσιρα. Ωστόσο δεν τα κατάφερε. Δεν πήρε πολλές προσωπικές ενέργειες, με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα να μοιάζει αποκομένος από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. 

 

Οι αλλαγές

 

Αραβίδης: Μπήκε στη θέση του Τασουλή στο 75’. Είχε όρεξη, πίεσε ψηλά, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία σε κάποια προσπάθεια του.

 

Ρόλε: Αντικατέστησε τον Φερντάντεθ στο 82’. Στο διάστημα που αγωνίστηκε προσπάθησε να φτιάξει παιχνίδι ενώ στο 95’ έχασε τεράστια ευκαιρία με κοντινή προβολή για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη.

 

Δουβίκας: Πέρασε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και δεν μπορεί να κριθεί.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων