ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τασουλής: "Μπορούσαμε και τη νίκη"

Ο Χρήστος Τασουλής αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Αστέρας θα μπορούσε να είχε κατακτήσει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΟΦΗ.

 ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Θέλουμε ακόμα μία νίκη για να διασφαλίσουμε την κατηγορία. Νομίζω ότι ο βαθμός ήταν ότι καλύτερο που μπορούσαμε να πάρουμε, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι για να φύγουμε και με νίκη από εδώ, αλλά ευτύχησε ο ΟΦΗ να σκοράρει νωρίς με ένα πέναλτι και μετά κυνηγούσαμε το σκορ.

Για το "διαβασμα" του αντιπάλου:

"Σίγουρα δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε και να βγούμε πολύ επιθετικά, όταν πηγαίναμε για δύο αποτελέσματα. Ετσι διαβάσαμε τον αντίπαλο μείναμε κλειστά πίσω σταθερά και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες αντεπιθέσεις, αναλόγως και την έκβαση του αγώνα θα παίρναμε μέτρα στο γήπεδο. Τελικά έτσι όπως εξελίχθηκε, εμείς ήμασταν που κυνηγούσαμε το σκορ. Ισοφαρίσαμε σχετικά νωρίς και μετά ο ΟΦΗ συνέχισε να κάνει το ίδιο, να προσπαθεί να βρει χώρους".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων