ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ν.Λυμπερόπουλος στο A-S: "Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται"

Ενα από τα βασικά γρανάζια του φετινού ρόστερ του Παναρκαδικού, ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στο a-για την πορεία του Παναρκαδικού, τους στόχους αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

 

ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Τι κλίμα επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα λίγες στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος;

"Το κλίμα είναι άριστο και η διάθεση στα ύψη. Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το Κυριακάτικο παιχνίδι και θα μπούμε ορκισμένοι για τη νίκη και μόνο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας όπως συμβαίνει στους τελευταίους αγώνες και τον ευχαριστούμε πολύ".

Ακολουθούν τέσσερα κρίσιμα ματς για τον Παναρκαδικό. Πιστεύεις ότι θα καταφέρει η ομάδα στο τέλος να κλείσει τη χρονιά με θετικό πρόσημο;

"Το πιστεύω στον υπέρτατο βαθμό! Η ομάδα δουλεύει σωστά και μεθοδικά. Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα γίνεται και θα κυνηγήσουμε σε κάθε ματς τη νίκη! Μην ξεχνάμε ότι με τον κ.Στάικο τρέχουμε ένα εξαιρετικό σερί σε 7 παιχνίδια έχοντας 5 νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία".

Πέρα από την ψυχολογική ώθηση που σας έδωσε ο κ. Στάικος, είδατε εξέλιξη και στο τακτικό κομμάτι;

"Με τον κ.Στάικο δουλεύουμε τακτικά σε κομμάτια που είναι πιο προσιτά στους παίκτες της ομάδας και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο! Νομίζω φαίνεται και από τα αποτελέσματα αυτό. Δύσκολα δεχόμαστε κάποιο τέρμα ενώ μπροστά είμαστε το ίδιο αποδοτικοί".

 

"Μεταβατική σεζόν για τον Παναρκαδικό"

Βρίσκεσαι για δεύτερη χρονιά στον Παναρκαδικό. Πως είναι τα πράγματα; Βλέπεις διαφορές;

"Υπάρχουν σίγουρα διαφορές! Φέτος είναι πολύ πιο δύσκολη η χρονιά. Η ομάδα αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα κ ουσιαστικά την τελευταία στιγμή μαζεύτηκε! Νομίζω φέτος είναι μια μεταβατική σεζόν για τον Παναρκαδικό. Ευτυχώς έχουμε ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον".

Εσύ είσαι ικανοποιημένος από την προσωπική σου φετινή απόδοση; Εχοντας σημειώσει ήδη έξι τέρματα.

"Να σας πω την αλήθεια μεγαλώνοντας πλέον δεν κοιτάω τη συγκομιδή των γκολ που πετυχαίνω. Όταν ήμουν πιο μικρός με ενδιέφερε πολύ! Πλέον θέλω να είμαι πιο συνεπής σε αυτά που ζητάει η ομάδα από εμένα και νομίζω το έχω πετύχει".

 

"Κάστρο η έδρα μας"

Ειπες νωρίτερα ότι ο κόσμος σας στηρίζει στα τελευταία ματς. Αν υπήρχε στήριξη από την αρχή της χρονιάς, θα βλέπαμε ίσως διαφορετικά πράγματα;

"Πιθανόν να βλέπαμε. Αλλά νομίζω η έδρα του Παναρκαδικού σε γενικές γραμμές φέτος είναι πραγματικό κάστρο! Ο κόσμος μας δείχνει σίγουρα ότι χαίρεται το ποδόσφαιρο που παίζουμε και μας το ανταποδίδει στο τέλος κάθε παιχνιδιού".

Ποια ομάδα έχεις ξεχωρίσει φέτος, είτε θετικά είτε αρνητικά;

"Η ομάδα της Ζακύνθου έχει ξεχωρίσει σαν έκπληξη για εμένα, εμώ δεν περίμενα τη Μάνδρα να πηγαίνει τόσο άσχημα. Ισως υπάρχουν κάποια θέματα που δε γνωρίζουμε στο Μανδραϊκο και τον έχει πάρει η κάτω βόλτα. Γενικά σαν ομάδα που τα έχει όλα βλέπω την Καλαμάτα και εμπειρία και ηρεμία και ικανότητα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων