ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενα φινάλε σαν το περσινό!

Αυτό αναζητά ο ΑΣΤΕΡΑΣ για να κλείσει την σεζόν με χαμόγελα. Για να μην απειληθεί ποτέ ουσιαστικά με υποβιβασμό και για να πάρει ψυχολογία!

 

ΑΣΤΕΡΑΣΛαμία

Το πρωτάθλημα σιγά σιγά ολοκληρώνεται ο ΑΣΤΕΡΑΣ καλείται να ανταπεξέλθει σε 6 αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες που καίγονται για βαθμούς.

Και ο ίδιος έχει ανάγκη για βαθμούς, για να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την επικίνδυνη ζώνη αλλά και για να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία στη ρεβανς των ημιτελικών του Κυπέλλου.

Μέχρι πριν τη ρεβανς της πρώτης αναμέτρησης στην Τούμπα, οι Αρκάδες θα έχουν δώσει 5 από τα 6 εναπομείναντα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. 

Αν είναι ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση μετά το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, θα έχουν μπροστά τους μια τεράστια πρόκληση, την δεύτερη παρουσία της ομάδας τους σ' έναν τελικό!

Η ψυχολογία σε τέτοια ματς παίζει τεράστιο ρόλο και θα είναι στα ύψη αν το εφετινό φινάλε στο πρωτάθλημα είναι σαν το περσινό όπου στα 7 τελευταία ματς μέτρησαν μόλις μια ήττα, μια ισοπαλία και πέντε νίκες!

Μάλιστα, πέρυσι στα 7 τελευταία κέρδισαν τον προσεχή τους αντίπαλο στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ΠΑΟΚ, στάθηκαν όρθιοι στη Λεωφόρο, έκαναν μια τεράστια ανατροπή κόντρα στον Απόλλωνα και πήραν διπλό απέναντι στον Παναιτωλικό!

Θυμηθείτε πως έκλεισε πέρυσι τη σεζόν:

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 3-2

Παναθηαναϊκός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

ΑΣΤΕΡΑΣ - Πλατανιάς 4-0

Λεβαδειακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

Κέρκυρα - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-3

ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης 2-1

Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων