ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να σηκώσει ανάστημα

Οι Αρκάδες παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων σε ακόμη ένα παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Η αποδόση των Αρκάδων μέσω του a-s.

ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

 

Παπαδόπουλος: Εκανε ορισμένες σωστές επεμβάσεις στον αγώνα. Στο γκολ που δέχθηκε φέρει μερική ευθύνη, καθώς η μπάλα περνάει κάτω από τα πόδια του.

Ματρικάρντι: Θέση στο αρχικό σχήμα πήρε ο Αργεντινός στόπερ. Είχε προβλήματα με τις χαμηλές μπαλιές, με αποτέλεσμα να χάνει αρκετές μονομαχίες. Χρειάζεται παιχνίδια.

Τριανταφυλλόπουλος: Ο Αλτμαν βγήκε στην πλάτη του Τριανταφυλλόπουλου και του Βλάχου, με αποτέλεσμα να σκοράρει ανενόχλητος. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, είχε σωστά μαρκαρίσματα.

Βλάχος: Μέτριες αντιδράσεις σε πολλές περιπτώσεις. Προσπάθησε να ακολουθήσει τους αντιπάλους του και να βγει πρώτος στη μπάλα χωρίς να το κάνει πάντα με επιτυχία.

Κώτσιρας: Παρά τα τρεξίματα που είχε, δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει όπως στα περισσότερα φετινά ματς. Βοήθησε και στο επιθετικό κομμάτι με σέντρες αλλά και με ένα σουτ, το οποίο δεν ανησύχησε τον Διούδη.

Κυριακόπουλος: Σε ρηχά νερά κινήθηκε και ο μπακ-χαφ του Αστέρα. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε τρομερά προβλήματα, παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το αξιοσημείωτο στον αγώνα. Εξαίρεση 1-2 καλές σέντρες.

Μπελόκ: Αφαντος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Αργεντινός μέσος. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα στον άξονα, εκεί όπου φάνηκε ξεκάθαρα η απουσία των Ιγκλέσιας και Μουνάφο.

Βαλιέντε: Στο πρώτο ημίχρονο, έχασε αρκετές μονομαχίες. Στην επανάληψη, ανέβασε την απόδοση του, όμως επιθετικά δεν πρόσφερε σε σημαντικό βαθμό.

Καλτσάς: Δεν είχε τα τρεξίματα και την ενέργεια, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να απειλήσει από τα άκρα. Στο 30’ έχασε τρομερή ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από κοντινή προβολή.

Φερνάντεθ: Πολλά νεύρα από το ξεκίνημα του αγώνα. Ο Ισπανός πήρε κάποιες πρωτοβουλίες που δεν του βγήκαν ενώ φλέρταρε και με την αποβολή από τον αγώνα. Κακό ματς.

Μανιάς: Δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο ο Μανιάς. Είχε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 57’, όμως το πλασέ του κατέληξε άουτ.

 

Οι αλλαγές

Αραβίδης: Είχε όρεξη, όμως ουσιαστικά δεν μπόρεσε να κάνει το απαιτούμενο. Να σκοράρει.

Τσιλιανίδης: Μπήκε στο 75’ αντί του Κώτσιρα. Δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα.

Δουβίκας: Αγωνίστηκε για λιγότερο από δέκα λεπτά. Δεν μπορεί να κριθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων