ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τάσος Δουβίκας: Ένα αστέρι που γεννήθηκε για να λάμπει! (videos)

Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ, ο Ζάχαβι και τα κορυφαία πρωταθλήματα που έχουν στρέψει το βλέμμα τους στα πόδια του. Το a-s ρίχνει φως στη διαδρομή του Τάσου Δουβίκα.

 

Παναθηναϊκός ΑΣΤΕΡΑΣ

Σήμερα είναι ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Super League. Βραβείο καθόλου τυχαίο μιας και τον ανέδειξαν οι συνάδελφοί του στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΠ.

Ο επιθετικός του ΑΣΤΕΡΑ ξεχώρισε με τις περσινές του εμφανίσεις τόσο με το αστέρι στο στήθος όσο και με την Εθνική Ελπίδων. 

Η πρώτη του μέρα στον ΑΣΤΕΡΑ

Το a-s θυμίζει τη διαδρομή του. Το πρώτο του ματς, το πρώτο του γκολ, ο Ζάχαβι κι ο χορός ονομάτων γύρω από το όνομά του.

Το γνωμικό «μηδέν της τύχης, αλλά πάντα της ευβουλίας και της προνοίας», ότι δηλαδή τίποτα δεν εξαρτάται από την τύχη αλλά από την ορθή κρίση και την προνοητικότητα, ανήκει στον Πλούταρχο. 

Κι αυτά τα λόγια του Αρχαίου Έλληνα Ιστορικού βρίσκουν την απόλυτη εφαρμογή τους στο πρόσωπο του νεαρού Τάσου Δουβίκα.

«Η σκληρή δουλειά τώρα αρχίζει. Θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του ΑΣΤΕΡΑ. Κάθε μέρα η δουλειά που έχω να κάνω είναι σκληρή και απαιτεί να είμαι σεμνός και ταπεινός». Αυτή είναι η δήλωσή του μετά την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου στον ΑΣΤΕΡΑ στις 21/7 του 2017

Ο νεαρός είχε εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της ομάδας, όπως και τον Στάικο Βεργέτη στην προετοιμασία ώστε να ανέβει σκαλοπάτι. 

Οι άνθρωποι της ομάδας τον έχουν... προστατευμένο. Μακριά από μάνατζερ και με σκοπό να τον βάλουν στο δρόμο της πολλής δουλειάς λένε σε όποιον ρωτάει γι' αυτόν: "Ο μικρός θα παίξει μπάλα, αφήστε τον. Δεν έχει μάνατζερ, μάνατζερ είναι ο ΑΣΤΕΡΑΣ".

Κι ο μικρός αυτός... μεγαλώνει, κάνει ρεκόρ με το "καλημέρα" και... τρώει τον πατέρα του.

Στις 19/8 του 2017, σε ηλικία 18 ετών και 17 ημερών, πραγματοποιεί το ντεμπούτο του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και κάνει... ρεκόρ. Γίνεται ο 7ος πιο νέος παίκτης που παίζει στη Super League με το αστέρι στο στήθος. 

Ετσι, μπήκε στην παρέα των Μπακασέτα, Κουρμπέλη, Φορτούνη, Γογωνά, Σκόνδρα και Κυριακόπουλο. Ο πατέρας του Γιάννης, για να παίξει Super League έπρεπε να περιμένει μέχρι τα 30 του χρόνια. 

Ο Δουβίκας είδε να τον εμπιστεύεται απόλυτα κι ο Παντελίδης ο οποίος τον βάζει με Ολυμπιακό (19'), ΑΕΚ (74'), Παναθηναϊκό (57') και ΠΑΟΚ (17'). Φυσικά έπαιξε και στ' άλλα ματς. 

Το πρώτο του γκολ, για το πρωτάθλημα, έρχεται στις 26/11 του 2017 με το Λεβαδειακό στο "Κολοκοτρώνης".

Είχε σκοράρει και στις 26/10/2017 με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο 2-1 για το Κύπελλο, ενώ με τον Πλατανιά πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα στις 2/4 του 2018.

Η σεζόν του κλείνει με απολογισμό: 23 ματς, 3 γκολ, 1 ασίστ σε 711'. Τρελά νούμερα για τον Τάσο. 

Οι εμφανίσεις του με τον ΑΣΤΕΡΑ τού δίνουν το εισιτήριο για την Εθνική

Με την Κ19... οργιάζει και σε 10 ματς έχει 7 γκολ.

Στις 8/10/2017 έρχεται το πρώτο του γκολ με την Τσεχία και ακολουθούν άλλα δύο σερί με Ρουμανία και Γιβραλτάρ. 

Ήδη το όνομά του έχει σημειωθεί στα μπλοκάκια ομάδων της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Αγγλίας. Οι "μεγάλοι" στην Ελλάδα σαφώς και τον θέλουν. Στον ΑΣΤΕΡΑ όχι μόνο δεν βιάζονται να τον πουλήσουν αλλά λένε "όχι" και σε προτάσεις άνω των 2.000.000 ευρώ. 

Το "διαμάντι" του ΑΣΤΕΡΑ δεν χαρίζεται, ούτε δίνεται σε ευκαιριακή τιμή. Ίσα ίσα με μεθοδευμένες κινήσεις, έρχεται η συνεργασία με τον ατζέντη τεράστιων "αστεριών" του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Τον Πίνι Ζάχαβι

Ετσι, έγινε ο πρώτος Έλληνας πελάτης του Ισραηλινού, που έχει δουλέψει με Λεβαντόφσκι, Νεϊμάρ και όχι μόνο.

Το μέλλον του Τάσου είναι στα.... πόδια του. Και φαίνεται ότι το κλωτσάει πολύ καλά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων