ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενα καταστροφικό μισάωρο ήταν αρκετό

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν απογοητευτικός απέναντι στον Άρη και το a-s περνάει από έλεγχο τους "κιτρινομπλέ"

 

Παπαδόπουλος: Όταν ένας τερματοφύλακας δέχεται τρία γκολ δεν μπορεί να μην έχει κακό βράδυ. Ωστόσο, ο πορτιέρε του ΑΣΤΕΡΑ δεν ευθύνεται απόλυτα για κάποιο από αυτά. Ίσως στο πρώτο γκολ θα μπορούσε να έχει αντιδράσει καλύτερα στο δυνατό σουτ του Λάρσον.

Ανχελ: Η πλευρά του... έμπαζε, επιθετικά βοήθησε καθόλου κι έτσι λογικά αντικαταστάθηκε από τον Αραβίδη στο ημίχρονο. Στο πρώτο γκολ χάνει από τον Τόνσο στο ξεκίνημα της φάσης.

Πασαλίδης: Φάνηκε σε πολλές στιγμές ότι είναι κουρασμένος. Σε αρκετές φάσεις ήταν ένα κλικ πιο αργός από τον αντίπαλό του. Στο 2ο γκολ ευθύνεται απόλυτα.

Bλάχος: Στο πρώτο ημίχρονο έχασε καθοριστικές μονομαχίες. Κάθε μακρινή μπαλιά στην πλάτη του μύριζε κίνδυνο. Κατάφερε να ισορροπήσει στο δεύτερο μέρος αλλά ήταν αργά.

Κώτσιρας: Από τους λίγους διασωθέντες. Η δεξιά ήταν η πλευρά που ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να χτίσει κάτι καλό. Είχε καλά ανεβάσματα, μετά το πρώτο τραγικό 30λεπτο όταν όλη η ομάδα είχε καταρρεύσει. Στο δεύτερο μέρος μάλιστα συνδυάστηκε κάποιες φορές με τον Καλτσά. Αμυντικά δεν είχε τόσα προβλήματα όσα υπήρξαν από αριστερά.

Βαλιέντε: Άφηνε κενά μπροστά από τη γραμμή άμυνας. Είχε περισσότερο το νου του να βγάζει την μπάλα μπροστά αλλά στο πρώτο μέρος αυτό ήταν αδύνατον. Σε ρηχά νερά ο Ισπανός. Έλειψαν Ιγκλεσιας και Μουνάφο.

Κυριακόπουλος: Τον έχουμε δει αρκετές φορές ως αμυντικό χαφ. Στο πρώτο 45λεπτο φάνηκε να έχει τακτικά θέματα, ενώ στο δεύτερο που γύρισε στη φυσική του θέση, βοήθησε πιο πολύ από τον Άνχελ αμυντικά. Οι σέντρες του και το καλό του πόδι δεν φάνηκαν.

Ρόλε: Πέρασαν από τα πόδια του πολλές μπάλες, προσπάθησε να δημιουργήσει αλλά μάταια. Στο δεύτερο μέρος που γύρισε στο πλευρό του Βαλιέντε, ανέβασε σε κάποιες περιπτώσεις το ρυθμό της ομάδας του. Όμως, ως εκεί. Κακές τελικές πάσες και πολλά λάθη.

Καλτσάς: Όσο περνούσε η ώρα έβγαζε πάθος, προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες και έβγαλε συνεργασίες με τον Κώτσιρα - χωρίς ουσία παρόλα αυτά. 

Φερνάντεθ: Άφαντος, δεν θύμισε σε τίποτα τον παίκτη που είδαμε στη Ριζούπολη. Λογικό να αντικατασταθεί από τον Τσιλιανίδη. Μάλλον έμεινε πολύ στο παιχνίδι. Θα πρέπει να παρουσιάσει μεγαλύτερη σταθερότητα.

Μανιάς: Σ' ακόμη ένα ματς έμεινε μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα. Είχε δύο πολύ καλές στιγμές να χριστεί σκόρερ αλλά δεν τα κατάφερε. Πρέπει να συνέλθει, είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα κι οφείλει να το βγάλει στο γήπεδο αυτό. Χάνονται βαθμοί μαζί με τα τετ α τετ.

Οι αλλαγές:

Αραβίδης: Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ στο πλευρό του Μανιά. Με την είσοδό του το σύστημα γύρισε σε 4-4-2. Είχε μια καλή στιγμή με ένα δυνατό σουτ, αλλά ήταν εύκολη δουλειά για τον Κουέστα. Η πρώτη εικόνα που έδειξε είναι ότι μπορεί να βοηθήσει αλλά θέλει χρόνο.

Τσιλιανίδης: Μπήκε στο 70', σ' ένα σημείο όπου όλα είχαν κριθεί. Δεν έδωσε κάτι διαφορετικό απ' ό,τι ο Φερνάντεθ, έστω και αν πήρε παραπάνω πρωτοβουλίες.

Δουβίκας: Μπήκε στο 85' αντί του Καλτσά και δεν μπορεί να κριθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων