ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ρόλε: "Δεν μας αξίζει αυτή η θέση"

Στο ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν είναι ομάδα που αρκείται στο να παλεύει για την παραμονή στάθηκε ο Μάρτιν Ρόλε μετά την ήττα από τον Άρη εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

 

Αναλυτικά:

"Για μας ήταν μια δύσκολη βραδιά. Είχαμε μερικές απουσίες όπως αυτές του Μουνάφο και του Ιγκλέσιας αλλά δεν νομίζω ότι η διαφορά του Αστέρα και του Άρη είναι αυτή που είδαμε σήμερα στο γήπεδο. Κάθε ευκαιρία που έκαναν στο πρώτο ημίχρονο έγινε γκολ αλλά οι δικές μας ευκαιρίες όχι. Στο δεύτερο μέρος θεωρώ ότι είχαμε την πρωτοβουλία για να σκοράρουμε αλλά δεν το καταφέραμε. Δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έρχονται τέτοιες βραδιές.  Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε την συνέχεια γιατί έρχονται παιχνίδια και τίποτα δεν έχει χαθεί".

Είναι πια ρεαλιστικός στόχος η παραμονή και αν ναι ταιριάζει αυτό στην ομάδα;

"Οχι, δεν ταιριάζει αυτό στην ομάδα μας. Ο Αστέρας έχει συνηθίσει να μάχεται για πολύ υψηλότερους στόχους. Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε βαθμολογικά αλλά να μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους δεν έχουν αγωνιστεί με τους "μεγάλους". Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Μπορούμε να κοιτάζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και τώρα βλέπουμε μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Μπορείς να βρεις τον αγωνιστικό ρυθμό για να γίνεις ο ηγέτης της ομάδας στην μεσαία γραμμή;

"Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό ανεξάρτητα με το αν παίζω πολύ ή λίγο. Αυτό που έχει σημασία είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα κι όχι ένας ποδοσφαιριστής σε συγκεκριμένα παιχνίδια, γιατί έχουμε δει πως στις ομάδες που κερδίζουν κάθε φορά βγαίνει μπροστά κάθε φορά και διαφορετικός ποδοσφαιριστής".

Είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ευκαιρία για επανεκκίνηση;

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα πάμε να παίξουμε με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι για μια νίκη".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων