ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τραγικά λάθη, συντριβή και έμπλεξε

O ΑΣΤΕΡΑΣ πλήρωσε ακριβά την απουσία των τριών αρχηγών του (Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τριανταφυλλόπουλου), τα ατομικά λάθη και σαφώς το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από τις φάσεις που έφτιαξε. Έτσι, ηττήθηκε με 3-0 από τον Άρη.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν... μπήκε στο γήπεδο στο πρώτο μισάωρο του ματς με τον Άρη, για την 20ή αγωνιστική της Super League, βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 23' και πριν πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα δέχτηκε και τρίτο γκολ.

Χάθηκαν δύο μεγάλες φάσεις για γκολ με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μανιά (32' και 84') για τους Αρκάδες, που στο δεύτερο ημίχρονο εκτός από μία φορά οι "κίτρινοι" δεν απείλησαν. 

Σαφώς, η απουσία των αρχηγών Μουνάφο - Ιγκλέσιας "φώναξε" στο κέντρο, ενώ κι ο Τριανταφυλλόπουλος είδε να μην καλύπτεται η απουσία του στο κέντρο της άμυνας.

Πλέον, οι "κιτρινομπλέ" έχουν 21 βαθμούς, είναι στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού και ξεχνούν την περίπτωση να διεκδικήσουν μία θέση στην 5άδα, με το σημερινό αντίπαλό τους να είναι στους 32 βαθμούς και να κρατούν αυτοί το ευρωπαϊκό εισιτήριο τη δεδομένη στιγμή.

Έτσι ξεκίνησαν

O Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε σε 4-2-3-1 με τους:

Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Άνχελ, Κώτσιρα στα άκρα της άμυνας και τους Πασαλίδη - Βλάχο στα στόπερ. Βαλιέντε - Κυριακόπουλος ήταν τα δύο χαφ κι οι Καλτσάς, Φερνάντεθ στα άκρα του Μανιά με τον Ρόλε να είναι ο οργανωτής.

Ο Παντελίδης ξεκίνησε με τους Κουέστα στα δοκάρια και τους Τζανακάκη, Ρόουζ, Δεληζήση και Κόρχουτ στην άμυνα. Μπάσα και Σιώπης στον άξονα με τους Λάρσον, Ματέο και Τόνσο να είναι πίσω από τον Ντιγκινί.

30 λεπτά... πουθενά

Το ματς ξεκίνησε, με τους γηπεδούχους να είναι... υπνωτισμένοι. Από την άλλη ο Αρης, κατάφερε στις δύο φάσεις που δημιούργησε να κάνει το 2-0 μέσα σε 23'.

Στο 9' ο ο Λάρσον πιάνει ένα όμορφο σουτ σουτ, αφού κατέβασε την μπάλα και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. 

Στο 23', ο Ντιγκινί, πήρε την μπάλα από τον Σιώπη και αφού έμεινε όρθιος στο τάκλιν του Βλάχου, πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν. Στο 32' ο Μανιάς βρέθηκε απέναντι από τον Κουέστα με το πλασέ του να το αποκρούσει με το αριστερό πόδι ο Ισπανός πορτιέρε. Επόμενη καλή στιγμή για τους "κιτρινομπλέ" αυτή με το σουτ του Κυριακόπουλου έξω από την περιοχή να περνάει πάνω από το οριζόντιο.

Το ματς για τα επόμενα λεπτά είχε ισορροπήσει, αλλά ο Άρης εκμεταλλεύτηκε (και) την 3η από τις 4 φάσεις που δημιούργησε. Ο Τόνσο μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και παρά το ότι είχε πάνω του τρεις παίκτες, σούταρε, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κι ο Ματέο Γκαρσία στην επαναφορά έκανε το 0-3. Ο Άνχελ είχε αφήσει εντελώς μόνο του τον άσο του Άρη να βάλει την υπογραφή του σ' ένα ημίχρονο σκέτη... καταστροφή.

 Καλύτερος αλλά ανούσιος

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενος να έχουν μία καλή στιγμή με τον Κόρχουτ στο 46', αλλά η παρεμβολή του Βαλιέντε έδιωξε σε κόρνερ. 

Από εκεί κει πέρα, οι γηπεδούχοι, είχαν τέσσερις πολύ καλές στιγμές αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα σε καμία απ' αυτές. 

Ο Κουεστα, αρχικά, είπε "όχι" στο σουτ του Αραβίδη κι ο Κώτσιρας στη συνέχεια δοκίμασε το δεξί του έξω από την περιοχή με τον Ισπανό κίπερ να αποκρούει ξανά. 

Ο Ρόλε είχε άλλο ένα καλό σουτ στο 61', με την μπάλα να φεύγει άουτ. Η τελευταία πολύ καλή στιγμή σημειώθηκε στο 84' με τον Μανιά να βλέπει τον Κουέστα να τον νικάει ξανά σε θέση τετ α τετ. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Πασαλίδης, Βλάχος, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Ρόλε, Καλτσάς (85' Δουβίκας), Φερνάντεθ (70' Τσιλιανίδης), Μανιάς.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σιώπης, Μπάσα (57' Ματίγια), Ματέο Γκαρσία, Λάρσον (74' Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Τόνσο (84' Βέλεθ). 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων