ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Φτιαγμένος" ο Αραβίδης

Ο Χρήστος Αραβίδης έχει εντυπωσιάσει με την ετοιμότητά του και το πάθος που δείχνει στις προπονήσεις.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΗΣ

Το μοναδικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Χρήστος Αραβίδης, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας σ’ αυτές τις πρώτες μέρες παρουσίας του στο "Κολοκοτρώνης". 

 

Τα εργομετρικά του ήταν πολύ καλά, στις προπονήσεις δείχνει ότι είναι έτοιμος ενώ το πάθος κι η θέληση του δείχνουν ότι είναι αποφασισμένος να κάνει πράξη όσα είπε στον Αρκαδία 93.8, να πετύχει τα πάντα με τους κιτρινομπλέ. 

 

Ο Γιώργος Παράσχος τον ξέρει καλά, τον εκτιμά ιδιαίτερα και μάλιστα πέρυσι το χειμώνα τον ήθελε πως και πως και στον Απόλλωνα. Η μεταγραφή, όμως, στράβωσε μιας και στη Ριζούπολη δεν ικανοποίησαν τις οικονομικές απαιτήσεις του. 

 

Στον ΑΣΤΕΡΑ, ο "Άραβας", έχει την ευκαιρία να προσθέσει στην καριέρα του σημαντικές επιτυχίες. Τη διάθεση την έχει, την εμπειρία σαφώς και την κουβαλάει... Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. 

 

Μάλιστα, κόντρα στον Άρη αναμένεται να είναι για πρώτη φορά και στην αποστολή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων