ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μουνάφο: "Είναι μακριά η πέμπτη θέση"

Ο Χουάν Μουνάφο, μίλησε στον Radio Arcadia93.8 και αναφέρθηκε στο αρνητικό αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο, στην βαθμολογική θέση του Αστέρα αλλά και στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 Απόλλωνας Σμύρνης ΑΣΤΕΡΑΣ

"Σίγουρα ερχόμαστε από δύσκολα παιχνίδια. Σήμερα θέλαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Νιώθαμε καλά μέσα στο γήπεδο. Οταν ο Πανιώνιος έβαλε το γκολ, είχαμε ανηφόρα. Κλείστηκε πίσω, μας έλειπε η τελική πάσα. Εμείς θα συνεχίσουμε τώρα, έχουμε ένα πρόγραμμα που είναι δύσκολο πάλι για εμάς γιατί παίξαμε με μία ομάδα που καίγεται κι αυτή για βαθμούς. Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί αν συνεχίσουμε έτσι σίγουρα θα είναι δύσκολη χρονιά. Πιστεύω τώρα ότι θα αρχίσουμε να παίρνουμε κάποια παιχνίδια, για να αλλάξει η ψυχολογία μας. Εχουμε καλή ομάδα".

Για το αν μπορεί μία νίκη στη συνέχεια να αλλάξει την εικόνα της ομάδας:

"Σίγουρα η μία νίκη δεν θα αλλάξει τα πάντα. Αλλά θα μας δώσει την ψυχολογία. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι τρεις βαθμοί που χρειαζόμαστε πάρα πολύ τώρα. Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που θέλει να φύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Είναι δύσκολη έδρα αλλά πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε κάτι εκεί. Σίγουρα θα αλλάξει κάτι. Το πιο σημαντικό θα είναι ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες που μας λείπουν. Από εκεί και πέρα τα πράγματα μπορεί να είναι καλύτερα".

Για το αν μπορεί η ομάδα να φτάσει στην 5η θέση:

"Δύσκολα. Αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε παιχνίδια για να είμαστε πιο άνετοι και να φύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Από εκεί και πέρα θα δούμε. Τώρα δεν έχουμε στο μυαλό μας την πέμπτη θέση. Είναι μακριά".

Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στους 8 του Κυπέλλου:

 

"Σίγουρα όταν έρθει η στιγμή γι’ αυτό το ματς, μετά τον Απόλλωνα θα επικεντρωθούμε εκεί. Σίγουρα η κλήρωση ήταν καλή για εμάς. Πάλι είναι δύσκολη ομάδα αλλά δεν είναι σαν τις άλλες. Εχουμε την ευκαιρία να περάσουμε αλλά από εκεί και πέρα αν δεν είμαστε καλά στο πρωτάθλημα δεν μπορούμε να χαρούμε στο Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε καλά στη Super League και μετά θα είμαστε καλά και στο Κύπελλο".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων