ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ A-S: Το "μπαμ" με Βασιλακάκη ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Αρκάδες προσπαθούν να φέρουν στην Τρίπολη έναν πραγματικά σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ικανός να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο. 

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣΟλυμπιακός

 

Η φυγή του Τόνσο, φαίνεται να έχει πεισμώσει την διοίκηση των κιτρινομπλέ με αποτέλεσμα να προσπαθούν να φέρουν στην Τρίπολη τον Θόδωρο Βασιλακάκη. Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου μοιάζει να μην υπολογίζεται από τον Νταμίρ Κάναντι και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την Πέμπτη (24/01) το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού του ποδοσφαιριστή με την διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου. Ο Βασιλακάκης ψάχνει την "χρυσή τομή" για να μείνει ελεύθερος και αυτό θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Στα 30 του χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς Έλληνες μέσους, έχοντας πετύχει καθοριστικά γκολ τόσο για την Ξάνθη όσο και για τον Ατρόμητο. 

Ο Αστέρας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και απλώς περιμένει το ραντεβού του Βασιλακάκη με τον Ατρόμητο. 

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μπορεί να παίξει πίσω από τον φορ, στα άκρα της επίθεσης αλλά και ως "ψευτοεννιάρι" στην κορυφή της. Σε 230 αγώνες της Super League που έχει αγωνιστεί έχει σκοράρει 19 φορές.

Πάρτε μία γεύση...

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων