ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κώτσιρας στο a-s: "Να ξυπνήσουμε, πρόκριση με ΑΕΛ"

Να... ξυπνήσει η ομάδα, να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και να αρχίσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ να παίρνει νίκες κάνοντας την αρχή στο ματς με την ΑΕΛ (23/1, 17:15). Αυτό έκανε σαφές ο Γιάννης Κώτσιρας μέσω του a-s! 

 

ΑΣΤΕΡΑΣΟλυμπιακός

Ο Γιάννης Κώτσιρας είπε στο a-s μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ:

"Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο, το παιχνίδι εξελίχθηκε καταστροφικά για εμάς, ήταν πολύ δύσκολο να διεκδικήσουμε κάτι από το ματς. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι βελτιωθούμε, να κάτσουμε να δούμε το τι φταίει και έχουμε δεχτεί σε τρία ματς εννιά γκολ και πρέπει με συλλογική δουλειά να αντιστρέψουμε το κλίμα και να μη δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Αν κρατάμε πίσω το μηδέν, θα έρχονται οι νίκες", σχολίασε για την ήττα από την ΑΕΚ ο εκ των κορυφαίων δεξιός μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος στο Arcadia Sports.

Τι πρέπει να έχει η ομάδα κόντρα στην ΑΕΛ για να πάρει την πρόκριση;

"Το ματς με την ΑΕΛ είναι διαφορετικό. Με ένα γκολ παίρνουμε την πρόκριση, στο γήπεδό μας και ειδικά με την ΑΕΛ θα μπορέσουμε να κυριαρχήσουμε και στο τέλος θα επιβάλλουμε τον ρυθμό μας ώστε στο τέλος να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση".

Το εις βάρος σας 3-2, σας βαραίνει ψυχολογικά; 

"Νομίζω όχι. Εδώ που έχουμε φτάσει και με την ποιότητα που έχει η ομάδα, μπορούμε να περάσουμε τουλάχιστον στην επόμενη φάση. Στο τέλος πιστεύω θα τα καταφέρουμε".

Τι είναι αυτό που οφείλετε να αλλάξετε τόσο στο ματς με την ΑΕΛ αλλά και μετά τον Ολυμπιακό;

"Θεωρώ θα πρέπει να ξυπνήσουμε σιγά σιγά, να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και να γυρίσουμε το διακόπτη ώστε η ομάδα, αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΛ να πάρει τη νίκη και την πρόκριση, έτσι ώστε να αρχίσει να παίρνει και πάλι θετικά αποτελέσματα κόντρα και σε μεγάλους αντιπάλους όπως πέρυσι, αλλά και με τις άλλες ομάδες γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων