ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στο χέρι του η πρόκριση παρά την ήττα

Παρά την ήττα με 3-2 ο Αστέρας κρατάει στα χέρια του την πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο από την ΑΕΛ και θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα στην αναμέτρηση. Η απόδοση των κιτρινομπλέ στον αγώνα με τους "βυσσινί".

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: Θέση στο βασικό σχήμα πήρε ο Γιώργος Αθανασιάδης. Στο πρώτο ημίχρονο παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο είχε κάποιες σωστές αποκρούσεις όμως στο δεύτερο τέρμα της ΑΕΛ φέρει μερική ευθύνη.

Κυριακόπουλος: Ο νεαρός μπακ χαφ εκανε κάποιες πολύ επικίνδυνες σέντρες, ανάμεσά τους και η ασίστ του δεύτερου τέρματος στον Μανιά. Στο ανασταλτικό κομμάτι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Πασαλίδης: Αργησε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι. Στο πρώτο γκολ της ΑΕΛ δεν έκλεισε μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο, σε σωστό χρόνο, τον Ντέλετιτς με αποτέλεσμα να βρει δίχτυα ανενόχλητος. 

Τριανταφυλλόπουλος: Μέτριο ματς από τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος πριν δώσει το πέναλτι ο Σέζος δεν βρίσκει σωστά την μπάλα με αποτέλεσμα ο Ντέλετιτς να βγει σε τετ-α-τετ με τον Αθανασιάδη. Στη συνέχεια τα μαρκαρίσματα του ήταν σωστά και αποτελεσματικά.

Κώτσιρας: Δεν είχε τόσο μεγάλη ενέργεια όσο μας έχει συνηθίσει ο Γιάννης Κώτσιρας. Επιθετικά δεν βοήθησε τόσο όσο στον αμυντικό τομέα.

Μουνάφο: Εχουμε δει και καλύτερα παιχνίδια από τον Χουάν Μουνάφο. Στο πρώτο ημίχρονο η μεσαία γραμμή του Αστέρα δεν είχε βρει ρυθμό και έτσι οι επιθετικοί της ΑΕΛ, έβγαιναν χωρίς πίεση μπροστά.

Ιγκλέσιας: Όπως και ο Μουνάφο έτσι και ο Ιγκλέσιας στο πρώτο μέρος δεν βοήθησε σε μεγάλο βαθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του δίνοντας περισσότερα στο παιχνίδι.

Βαλιέντε: Σε κακό απόγευμα ο Βαλιέντε, ο οποίος δεν βοήθησε ούτε στην ανάπτυξη της ομάδας ούτε στα μετόπισθεν. Στο πρώτο τέρμα φέρει κι αυτός ευθύνη που δεν έκανε φάουλ στη μεσαία γραμμή.

Τσιλιανίδης: Πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Πέρα απ’ αυτό είχε διάθεση αλλά του έλειπε η ουσία.

Φερνάντεθ: Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στο διάστημα που αγωνίστηκε. Προσπάθησε με δύο ατομικές ενέργειες να απειλήσει την αντίπαλη εστία χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

Μανιάς: Στο πρώτο ημίχρονο δεν τροφοδοτήθηκε πολλές φορές. Είχε μία μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, δίχως να το καταφέρνει. Στο δεύτερο μέρος πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και με τακουνάκι πέτυχε το δεύτερο γκολ του Αστέρα στην αναμέτρηση

Οι αλλαγές:

Δουβίκας: Πέρασε ως αλλαγή στο 67’ και αγωνίστηκε δίπλα στον Μανιά στην επίθεση. Ο νεαρός επιθετικός είχε ενέργεια αλλά δεν βοήθησε όσο έπρεπε την ομάδα του.

Ρόλε: Μπήκε στο 82’ προκειμένου να δώσει φρέσκο αέρα στο επιθετικό τομέα. Πέρα από κάποιες στατικές φάσεις, δεν φάνηκε στο διάστημα που αγωνίστηκε.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων