ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρόκριση στο Κολοκοτρώνης!

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την έδρα της ΑΕΛ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Πέναλτι "φάντασμα" από τον Σέζο. Ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τους Αθανασιάδη κάτω από τα γκολποστ, Πασαλίδη – Τριανταφυλλόπουλο στο κέντρο της άμυνας και Κυριακόπουλο-Κώτσιρα στα δύο άκρα. Ο Ιγκλέσιας με τον Μουνάφο και τον Βαλιέντε ήταν στον άξονα ενώ οι Φερνάντεθ και Τσιλιανίδης στα άκρα της επίθεσης. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Μιχάλης Μανιάς.

Από την άλλη η ενδεκάδα των γηπεδούχων ήταν: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Σικάφκα, Νούσιος, Σεσέροβιτς, Γκοΐκοβιτς, Άντωνη.

Η πρώτη τελική φάση ήταν για την ΑΕΛ. Στο πέμπτο λεπτό του αγώνα, ο Ντέλετιτς βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.

Στο επόμενο ακριβώς λεπτό ο ίδιος παίκτης μετά από ατομική ενέργεια, πλάσαρε ανενόχλητος πετυχαίνοντας το 1-0.

Ο Αστέρας απείλησε για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία στο 7ο λεπτό. Ο Ιγκλέσιας με μακρινό σουτ θέλησε να απειλήσει τον Κρίστινσον χωρίς όμως αποτέλεσμα.Στο 10' ο Πασαλίδης απομάκρυνε με προβολή την μπάλα από την περιοχή του Αθανασιάδη, με τον Ντέλεσιτς που βρίσκονταν μπροστά από τον κεντρικό αμυντικό του Αστέρα, να πέφτει ζητώντας πέναλτι.
 
Ο Σέζος δεν είδε αντικανονικό μαρκάρισμα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να συνεχιστεί. Οσο περνούσαν τα λεπτά ο Αστέρας πατούσε καλύτερα στον "παγωμένο" αγωνιστικό χώρο και στο 12' ο Φερνάντεθ εξαπέλυσε ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
 
Οι γηπεδούχοι στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης, κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο εκτός περιοχής. Ο Ζίζιτς ανέλαβε την εκτέλεση και με ένα δυνατό σουτ αιφνιδίασε τον Αθανασιάδη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
 
 

Οι Αρκάδες στα επόμενα λεπτά ανέβασαν την απόδοση τους προσπαθώντας να πετύχουν κάποιο τέρμα στο παιχνίδι. Στο 43' κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλό σημείο. Ο Τσιλιανίδης ανέλαβε την εκτέλεση και με υπέροχο τρόπο έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας του γκολκίπερ της ΑΕΛ.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, κέρδισαν πέναλτι.

Ο Ντέλετις βγήκε σε τετ-α-τετ, ο Αθανασιάδης βρήκε πρώτα την μπάλα με το πόδι και στη συνέχεια ο μεσοεπιθετικός των βυσσινί έπεσε στο τερέν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Σέζος να δείξει την άσπρη βούλα, με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να διαμαρτύρονται δίκαια για τη συγκεκριμένη απόφαση. Ο Ντέλετιτς ευστόχησε στο πέναλτι και έστειλε στα αποδυτήρια τις ομάδες με το σκορ 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει σε 3-2. Στο 53 ο Φερνάντεθ έκανε το σουτ, ο πορτιέρε της ΑΕΛ δεν μπόρεσε να μπλοκάρει με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα πόδια του Μανιά. Ο υψηλόσωμος φορ αιφνιδιάστηκε και τελευταία στιγμή οι γηπεδούχοι απομάκρυναν σε κόρνερ.

Οι Αρκάδες είχαν νέα ευκαιρία για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στον αγώνα. Μετά από σέντρα η μπάλα έφτασε στο ύψος της περιοχής, εκεί όπου ήταν ο Ιγκλέσιας. Ο έμπειρος μέσος έκαν το σουτ και ο Κρίστινσον απεσόβησε τον κίνδυνο.

Τελικά, στο 65' το γκολ για τον Αστέρα ήρθε από τον Μανιά. Ο Κυριακόπουλος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον επιθετικό των κιτρινομπλέ και με εξαιρετικό τακουνάκι εν κινήσει έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το 3-2.

Η ομάδα της Τρίπολης ήταν ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας στο 67' τέσσερις τελικές σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν είχαν καμία.

Στο 69' ο Αστέρας έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Μετά από κόρνερ ο Μανιάς γύρισε στον Δουβίκα, αυτός με την μία έσπασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Βαλιέντε δεν μπόρεσε σε κενή εστία να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Δουβίκας στο 88' επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ να μπλοκάρει την μπάλα.

Τελικά, το τελευταίο σφύριγμα του Σέζου βρήκε νικήτρια ομάδα την ΑΕΛ, με τον Αστέρα να έχει πετύχει δύο τέρματα στην αναμέτρηση, κάνοντας πιο εύκολο το έργο του στον επαναληπτικό αγώνα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Σκόρερ: 6' Ντέλετιτς, 22' Ζίζιτς, 46' Φατιόν - 43' Τσιλιανίδης, 65' Μανιάς

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Σικάφκα (80’ Πίτι), Νούσιος (61 Νούνιτς), Σεσέροβιτς (75’ Μπαργκάν), Γκοΐκοβιτς, Άντωνη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (82’ Ρόλε), Φερνάντεθ (67' Δουβίκας), Μανιάς

 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων