ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φερν-άντε(θ) γεια!

Με τον Παράσχο στον πάγκο του και τον  Μαρκ Φερνάντεθ να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς, ο ΑΣΤΕΡΑΣ νίκησε και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 και έφτασε στους 15 βαθμούς.

 AΣΤΕΡΑΣ ΟΦΗ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης ξύπνησε στο δεύτερο μέρος, είδε τον Μαρκ Φερνάντεθ να σκοράρει στο 90' και έτσι με τον Παράσχο πανηγυρίζει την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Σούπερ εμφάνιση από τον Παπαδόπουλο, που σε τρεις κλασικές ευκαιρίες του ΠΑΣ είχε ισάριθμες σωτήριες επεμβάσεις.

Οι Αρκάδες πλέον είναι στους 15 βαθμούς και βρίσκονται στο -4 από την 5άδα.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Γιώργος Παράσχος σε 3-6-1, παρέταξε την ομάδα του με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους  Πασαλίδη, Βλάχο και Ανχελ Μαρτίνεθ στα στόπερ. Ο Κώτσιρας ήταν ο δεξιός μπακ-χαφ, ο Κυριακόπουλος αριστερός, οι Μουνάφο, Βαλιέντε στον άξονα και οι Καλτσάς, Τόνσο πίσω από τον προωθημένο Μανιά. 

Ο Πετράκης, από την άλλη, ξεκίνησε σε 4-3-3 με τους: Βελλίδη στα γκολπόστ, τους Αποστολόπουλο, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Μπουκουβάλα στην άμυνα (από τα δεξιά προς τα αριστερά). Σιόντης, Γιάκος και Νικολιάς ήταν στον άξονα κι οι Κριζμάν - Ξύδας στα άκρα με τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Σωτήριος Παπαδόπουλος

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν απείλησε. Δεν έχει είχε δημιουργία κι η άμυνά του κλήθηκε σε μερικές περιπτώσεις να δείξει χαρακτήρα. Περισσότερο απ' όλους; ο Παπαδόπουλος.

Ο κίπερ των Αρκάδων ήταν "παρών" όποτε χρειάστηκε και εξαιτίας αυτού, εν πολλοίς, το ημίχρονο έκλεισε χωρίς να παραβιαστεί η εστία των γηπεδούχων. Πάντως, ο ΑΣΤΕΡΑΣ λίγο ήθελε να ανοίξει το σκορ με τον Μανιά στο 6', από την παράλληλη του Κώτσιρα αλλά δεν πρόλαβε να μπει στην τροχιά της μπάλας.

Από εκεί και πέρα, ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ, την προβολή του Κριζμάν. Στο 14' ο Ξύδας μπήκε στην τροχιά του σουτ του Αθανασιάδη. Στο 21' ο Καλτσάς δοκίμασε το πόδι του με την μπάλα να περνάει άουτ. Το ματς λίγο πριν το μισάωρο ισορρόπησε αλλά και πάλι οι Αρκάδες δεν ήταν επικίνδυνοι. Στο 41', ο ΠΑΣ είχε μια καλή στιγμή με τον Αθανασιάδη να βγαίνει απέναντι από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος και σ' αυτήν την περίπτωση ήταν εκεί για να διώξει σε κόρνερ.

Λυτρωτικός Φερνάντεθ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Κώτσιρα να περνάει πολύ καλή πάσα στον Μανιά, βγάζοντάς απέναντι (λίγο πλάγια) από τον Βελλίδη, με το σουτ του τελευταίου να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Μέχρι εκείνο το σημείο αυτή ήταν η καλύτερη φάση του ΑΣΤΕΡΑ.

Από εκεί και πέρα, οι Αρκάδες συνέχισαν να πιέζουν. Ήταν ανώτεροι και με τους Κώτσιρα - Καλτσά από τα δεξιά να δημιουργούν συνεχώς ρήγματα έκαναν δύσκολη τη ζωή του ΠΑΣ. 

Ο Φερνάντεθ από την πλευρά του, που μπήκε στο 63' φρόντισε να βοηθήσει αισθητά την ομάδα του. Στο 70' η κεφαλιά του Βλάχου πέρασε άουτ και λίγο αργότερα ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε άλλο ένα γκολ στον Κριζμάν. Ο Δουβίκας μπήκε στο ματς στο 85' και 2' αργότερα έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα αλλά είχε κάνει φάουλ στον Μπουκουβάλα. 

Τελικά, το σωτήριο γκολ ήρθε στο 90'. Η μπάλα πήγε από τον Κώτσιρα, στον Καλτσά από εκείνον έγινε η σέντρα κι ο Φερνάντεθ με ωραίο σουτ σημείωσε το δεύτερο του τέρμα με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ (δεύτερο σερί).

Τρίτη σερί νίκη και για τέταρτο σερί ματς που η άμυνα της ομάδας δεν δέχεται γκολ!

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Γιάκος, Νικολιάς, Κριζμάν, Ξύδας, Αθανασιάδης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων