ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ναι ρε ΑΣΤΕΡΑ! Επιτέλους!

Σ' ένα ματς όπου υπήρχε τεράστια πίεση στους παίκτες, οι Αρκάδες βγήκαν νικητές! Καλτσάς στο 55' και Μανιάς στο τέλος  έδωσαν μια πολύ σημαντική νίκη στον ΑΣΤΕΡΑ με 2-0 επί τη ΑΕΛ.

 

Επιτέλους νίκη!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε τη δεύτερη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα, έφτασε τους 9 βαθμούς και ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση.

Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στους Αρκάδες, ο οποίος ήταν καλύτερος και τελικά βρήκε δίχτυα με τον Νίκο Καλτσά στο 55', για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0 από τον Μανιά στο τέλος.

Ετσι ξεκίνησαν

Ο Γιώργος Παράσχος στην πρώτη του 11άδα, σε σχήμα 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του με τους Παπαδόπουλο στο τέρμα, Κυριακόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ματρικάρντι και Κώτσιρα στην άμυνα. 

Μουνάφ και Βαλιέντε ήταν η δυάδα του κέντρου κι ο Ρόλε βρέθηκε αριστερά την επίθεση, ο Τόνσο είχε τον ρόλο του οργανωτή κι ο Καλτσάς ήταν δεξιά με τον Μανιά να είναι ο μόνος προωθημένος.

Από την άλλη, ο Φέστα ξεκίνησε σε 4-3-3 με τους Κρίστινσον στο τέρμα και τους Χούμπτσεβ, Γκόλια, Ζίζιτς και Γρομητσάρη στην άμυνα και τους Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν και Χοτζαλί στο κέντρο. Ο Πίτι ήταν πίσω από τους Ντέλετιτς και Νούνιτς.

Δεν δόθηκε πέναλτι

Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο ματς, βρισκόταν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, έχοντας μάλιστα μέχρι ο 16' δύο καλές στιγμές με τον Μανιά ο οποίος νικήθηκε δύο φορές από τον Κρίστινσον.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι που έγινε μέσα στην περιοχή. 

Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε για τον Αστέρα στο 23΄. Από τη σέντρα του Κυριακόπουλου, οι Μανιάς και Καλτσάς μπήκαν στην τροχιά της μπάλας και τελικά η μπάλα κατέληξε άουτ.

To πρώτο ημίχρονο βγήκε με τους Αρκάδες να πιέζουν αλλά χωρίς να φτάνουν στο γκολ.

Καθάρισαν Καλτσάς-Μανιάς

Αυτό συνέβη στο δεύτερο μέρος με τον Καλτσά να πετάγεται στη μικρή περιοχή και να στέλνει, από τη σέντρα του Κώτσιρα, την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στην πρώτη καλή στιγμή της ομάδας του με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου.

ΟΙ φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βγάλουν αντίδραση, οι Αρκάδες συνέχισαν να πιέζουν και τελικά διαμόρφωσαν το τελικό 2-0, όταν ο Κώτσιρας μπήκε άψογα στην περιοχή γύρισε την μπάλα και ο Μανιάς δεν έχασε την ευκαιρία να σημειώσει το τέταρτο φετινό του γκολ.

Ετσι, οι Αρκάδες νίκησαν για δεύτερη φορά φέτος μετά τον Απόλλωνα και έφυγαν από την προτελευταία θέση, ενώ η ΑΕΛ έμεινε στους 11 βαθμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων