ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Αποτελέσματα και... αποτελέσματα"

Ο Γιώργος Παράσχος έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο προπονήσεις και έχει αρχίσει να περνάει τα δικά του "θέλω" στην ομάδα. Τo a-s καταγράφει τις πρώτες μέρες του έμπειρου κόουτς στην Τρίπολη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Παράσχος έχει περάσει από πολλούς πάγκους. Εχει ζήσει τον ανταγωνισμό και τις προκλήσεις στο έπακρο. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τη δεδομένη στιγμή έναν τέτοιον άνθρωπο έψαχνε: Που να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα όσο λίγοι, που να μπορεί να κερδίσει τους παίκτες άμεσα και που σαφώς θα έχει εμπειρία ευρωπαϊκή.

Ο κόουτς στις πρώτες του δηλώσεις έκανε σαφές το πόσο χαρούμενος είναι που του δίνεται η ευκαιρία να δουλέψει σε ομάδα όπως οι "κιτρινομπλέ". "Και ποιος δεν θα ήθελε να δουλέψει σε μια ομάδα όπως είναι ο ΑΣΤΕΡΑΣ", τόνισε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά. Σαφώς, άπαντες θα ήθελαν να έρθουν στο "Κολοκοτρώνης" και να αφήσουν τη σφραγίδα τους. Τώρα είναι ο Γιώργος Παράσχος αυτός που καλείται να κερδίσει άλλη μία μάχη, μεταξύ των πάρα πολλών που έχει κερδίσει στην πορεία του. Ο σεβασμός κι η αναγνώριση απ' όλους είναι το επιστέγασμα μιας μακράς καριέρας.

Στα πρώτα του "θέλω" λοιπόν, έχει δείξει ότι το νούμερο ένα που πρέπει να ανακτήσει η ομάδα είναι η ψυχολογία της. Από εκεί θα βγουν τα γκολ και θα έρθουν οι νίκες. 

Πέρα απ' αυτό, θέλει να "χτίσει" την εμπιστοσύνη με τους παίκτες του και γενικότερα να σβήσει γρήγορα κάθε σύννεφο αμφιβολίας που μπορεί αν υπάρχει από τον οποιονδήποτε που έσπευσε να το... παίξει ειδικός (αυτή η ελληνική μάστιγα). 

Ενα μεγάλο στοίχημα, που θέλει να κερδίσει επίσης, είναι να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες γίνεται. Το "όλοι" είναι σαφώς το αποτέλεσμα, αλλά αυτό εξαρτάται και από τον ίδιο τον παίκτη.

Η εξίσωση όλων των παραπάνω θέλει να βγάλει το αποτέλεσμα "αποτελέσματα και αποτελέσματα". Τίποτα άλλο. Εκεί είναι η ουσία, εκεί στοχεύει από την αρχή ο κόουτς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων