ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν βάζει γκολ με τίποτα!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, σ' ακόμα ένα ματς είχε τις στιγμές του, μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στη Λαμία που έπαιζε με 10 παίκτες από το 30, με το ματς να λήγει χωρίς σκορ. Δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Επστάιν.

 

Στους 6 βαθμούς είναι πια ο ΑΣΤΕΡΑΣ μιας και δεν νίκησε ούτε στη Λαμία. Οι Αρκάδες, είχαν τις ευκαιρίες - κυρίως με Δουβίκα και Τριανταφυλλόπουλο.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έπαιζαν με λιγότερο παίκτη από 30΄από την αποβολή του Βάντερσον αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκαν οι κιτρινομπλέ. Χαρακτηριστικό ότι η κατοχή ήταν 36-64% για τον ΑΣΤΕΡΑΣ, ενώ οι τελικές 13(8)!

Μάλιστα, ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στο 80' σε χέρι του Επστάιν.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Σάββας Παντελίδης, στο γνωστό του 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα με τον Παπαδόπουλο στο τέρμα και τους Κώτσιρα, Άνχελ, Τριανταφυλλόπουλο και Πασαλίδη στην άμυνα.

Μουνάφο και Ιγκλέσιας ήταν το γνωστό δίδυμο στον άξονα κι ο Τόνσο είχε τον ρόλο του οργναωτή με τους Καλτσά και Κυριακόπουλο στα άκρα και τον Μανιά στην κορυφή.

Ο Χάβος, ξεκίνησε με τον Μελίσσα στο τέρμα και τους Βασιλαντωνόπουλος δεξιά στην άμυνα, Αντέτζο-Πλιάτσικας ήταν τα δύο στόπερ κι ο Βάντερσον αριστερά. Δημούτσος-Σκόνδρας το δίδυμο στον άξονα, ο Επστάιν αριστερά, ο Καραμάνος δεξιά κι ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μπαράλες

Το ματς

O AΣΤΕΡΑΣ μπήκε καλά στο ματς, είχε την κατοχή αλλά η Λαμία ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Μπαράλες στο 5' να μην προλαβαίνει να μπει στην τροχιά της μπάλας μέσα στη μικρή περιοχή και στο 15' ο Μπερτόγλιο εκτέλεσε ένα φάουλ το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Βάντεσον με δεύτερη κίτρινη. Ο Τόνσο από εκείνο το φάουλ απείλησε με τον Μελίσσα να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Ενα λεπτό αργότερα ο Τριανταφυλλόπουλος έπιασε μια κοντινή κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 34' ήταν η σειρά της Λαμίας να δημιουργήσει μια καλή στιγμή. Ο Δημούτσος έπιασε ένα γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

Ο Καλτσάς δοκίμασε το πόδι του στο 40' με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ και κάπου τελείωσαν κι οι φάσεις στο πρώτο μέρος, το οποίο έκλεισε με τον ΑΣΤΕΡΑ να έχει την κατοχή και κάποιες καλές στιγμές.

Δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μελίσσα, δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον ΑΣΤΕΡΑ

Στο δεύτερο μέρος, ο Σάββας Παντελίδης έβαλε τον Τσιλιανίδη αντί του Άνχελ. Η ομάδα έγινε πιο επιθετική και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ.

Στο 75' ο Μελίσσας είχε δύο σούπερ επεμβάσεις στις προσπάθειες των Τριανταφυλλόπουλο και Δουβίκα, ενώ σττο 80΄ ο Επστάιν έκανε χέρι αλλά δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στους Αρκάδες.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε τίποτα με τον Πασαλίδη να παίρνει κόκκινη στο 90'.

Ετσι, ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε έναν βαθμό έχοντας πια μόλις 5 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Λάμια (Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέντζο, Πλάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο (83' Ασίγκμπα), Καραμάνος (48' Ρόμανιτς), Δημούτσος, Σκόνδρας (80' Οσμάν), Επστάϊν, Βάντερσον

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (85' Ρόλε), Ορτέγκα (46' Τσιλιανίδης), Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (74' Δουβίκας), Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων