ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στους 16 του Κυπέλλου ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΑΣΤΕΡΑΣ πέρασε από τα Τρίκαλα με 1-0, χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Φερνάντεθ στο 33'. Εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο από τους Αρκάδες. Δύο "ανύπαρκτα" οφσάιντ σταμάτησαν Φερνάντεθ και Δουβίκα να βγουν σε τετ-α-τετ. Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ στο 90'.

 

 

Με αρκετές αλλαγές παρέταξε την ομάδα του ο Σάββας Παντελίδης, δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Στο τρίτο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Παπαδόπουλου. Ο Συμελίδης μετά από προσωπική ενέργεια πάτησε περιοχή αλλά λίγο πριν σουτάρει ο πορτιέρε του ΑΣΤΕΡΑ, βγήκε και μπλόκαρε την μπάλα.

Μία λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ, έκοψε την προσπάθεια του Φερνάντεθ που έβγαινε μόνος του κόντρα στον Ταϊρη, στο 7'.

Στο 19’ ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε την πρώτη του τελική στο στόχο. Μετά από τη σέντρα του Ρόλε, ο Δουβίκας έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ένα λεπτό αργότερα οι κιτρινομπλέ βρέθηκαν πολύ κοντά στο 1-0. Ο Τσιλιανίδης έκανε την προβολή από ευνοϊκή θέση, αλλά αστόχησε. Στο 27' μετά από φάουλ υπέρ των Τρικάλων οι Αρκάδες βρήκαν ανοργάνωτη την άμυνα των Τρικάλων, αλλά το σουτ του Κώτσιρα δεν ανησύχησε τον Ταΐρη.

Ότι έγινε στο 7ο λεπτό της αναμέρησης, επαναλήφθηκε στο 28’. Ο Δουβίκας από κανονική θέση βγήκε στην πλάτη της άμυνας, όμως η βοηθός Δέτση είχε αντίθετη άποψη και σταμάτησε τη φάση, σηκώνοντας το σημαιάκι της.

Στο 33' τελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ άνοιξε το σκορ κόντρα στα Τρίκαλα. Ο Τσιλιανίδης έσπασε με ωραίο τρόπο στον Φερνάντεθ κι αυτός με διπλή προσπάθεια, μέσα από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ταϊρη, πετυχαίνοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στο 38' με κεφαλιά του Πάνου, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν. Η απάντηση του ΑΣΤΕΡΑ, ήταν άμεση καθώς στο 40' ο Δουβίκας μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά, όμως η προσπάθεια του κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρέθηκε πολύ κοντά στο 2-0. Μετά από κόντρες ο Φερνάντεθ έκανε το σουτ από κοντινή απόσταση αλλά στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε σε αντίπαλα σώματα και κατέληξε κόρνερ. Οι δύο ομάδες τελικά οδηγήθηκαν στα αποδύτηρια, με τον ΑΣΤΕΡΑ να διατηρεί το προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Φερνάντεθ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ξάνθη

 

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αρχικά στο 46' ο Κώτσιρας συνεργάστηκε με τον Τσιλιανίδη, όμως το τελείωμα του δεν ήταν καλό. 

Ένα λεπτό αργότερα, ο Φερνάντεθ έδωσε στον Δουβίκα έπειτα από ωραία προσωπικά ενέργεια, αλλά ο νεαρός φορ δεν τοποθέτησε σωστά στο σώμα του με αποτέλεσμα να αστοχήσει σε κενή εστία από τη μικρή περιοχή.  

Στο 52' ο Τσιλιανίδης έσπασε εκτός μεγάλης περιοχής την μπάλα για τον Μπελόκ, με το πλασέ του τελευταίου να καταλήγει άουτ. Στο 64' έπειτα από ωραίο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ, ο Ρόλε επιχείρησε το σουτ με την μπάλα περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ταϊρη.

Ο Μπαστιάνος ο οποίος είχε πάρει τη θέση του Ρόλε στο 71’ έκανε το σουτ από την αριστέρη πλευρά με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική προσπάθεια των διχτύων.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, τα Τρίκαλα έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Σταματάκος βρήκε χώρο, σούταρει από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά το δυνατό του σουτ έφυγει λίγο πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Στην τελευταία επίθεση των Αρκάδων, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πάνου, με τον ρέφερι της αναμέτρησης, κ. Κοτσάνη να μην δείχνει την άσπρη βούλα. 

Το 1-0 υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ ήταν και το τελικό αποτέλεσμα των δύο ομάδων, με τους Αρκάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με 20 τελικές έναντι 4 των γηπεδούχων.

Παράλληλα, εξασφάλισαν και το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. ΑΣΤΕΡΑΣ 6

2. Απόλλων Παραλιμνίου 1

3. Τρίκαλα 1

4. Απόλλων Σμύρνης 0

 

Σκόρερ: Φερνάντεθ (33’)

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας), Απτόσογλου Ι. - Δέτση Μ. (Αθηνών)

Τρίκαλα:: Ταϊρης, Πάνος, Τσιάρας, Ηλιάδης (60' Καπό), Γκατσολάρι, Συμελίδης, Νιάρος, Μακρίδης (76' Σταματάκος), Γιούκαρης, Γκοτόβος, Γκουγκούδης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Μπελόκ, Τσιλιανίδης, (84' Καλτσάς), Φερνάντεθ (60' Τόνσο), Ρόλε (70' Μπαστιάνος), Δουβίκας

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων