ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χάρισαν 3 βαθμούς και τον ιδρώτα τους

Γι’ ακόμα μία αγωνιστική ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε, πολλές ευκαιρίες έχοντας καλή απόδοση αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο. Διαβάστε στο a-s την ατομική αξιολόγηση των παικτών των κιτρινομπλέ.

 

 Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αθανασιάδης: Είχε μία τρομερή επέμβαση στο 20’ στο σουτ του Βασιλακάκη. Είχε αρκετή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, αποσοβώντας τον κίνδυνο για την ομάδα του με επιτυχία. Ωστόσο, στο 40’ ανέτρεψε τον Κουλούρη και χάρισε στον Ατρόμητο ένα πέναλτι που τον έβαλε σε θέση οδηγού. 

Πασαλίδης: Είχε πολλά σημαντικά κοψίματα, καθαρίζοντας φάσεις τόσο μέσα στην περιοχή, όσο και έξω από αυτήν.

Τριανταφυλλόπουλος: Πήγε καλά στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Πασαλίδη. Είχε σωστές τοποθετήσεις, ενώ στο 33’ είχε μεγάλη ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Βλάχος: Δεν είχε αρκετά ανεβάσματα από την πλευρά του, κάτι που στοίχισε επιθετικά. Στο αμυντικό κομμάτι είχε μερικά προβλήματα, καθώς οι αντίπαλοι πολλές φορές δημιουργούσαν φάσεις από εκεί.

Ορτέγκα: Έκανε ένα σε γενικές γραμμές καλό παιχνίδι, έχοντας ισορροπία. Δεν τα πήγε άσχημα αμυντικά, προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά με τις προωθήσεις του.

Βαλιέντε: Πήρε τη θέση του Ιγκλέσιας στον άξονα. Έδωσε βοήθειες τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα έξω από την μεγάλη περιοχή, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Μουνάφο: Στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά λάθη. Στο δεύτερο μέρος το 2-1 προήλθε από δική του κεφαλιά, καθώς σε προσπάθεια του να απομακρύνει, «κρέμασε» τον Αθανασιάδη.

Τσιλιανίδης: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Φερνάντεθ.

Καλτσάς: Σύγκλινε προς τα μέσα και πολλές φορές λειτουργούσε ως κρυφός επιθετικός. Πήρε αρκετές φορές την μπάλα στα πόδια του. Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο μέρος. Στο 1-1 πίεσε τον Βασιλακάκη με αποτέλεσμα ο Βαλιέντε να ευνοηθεί και να πετύχει ένα υπέροχο τέρμα. Σε αρκετές φάσεις θα μπορούσε να είναι πιο ουσιαστικός.

Τόνσο: Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο 44’ είχε τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς βγήκε σε τετ-α-τετ, έκανε το σουτ όμως ο Μέγερι απομάκρυνε με τα πόδια. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ χρειάζεται τα γκολ του.

Μανιάς: Εβγαινε αρκετές φορές έξω από την μεγάλη περιοχή, ώστε να γίνει κάτοχος την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε μία μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο 63’, όμως ένα λεπτό αργότερα με κεφαλιά νίκησε τον Μέγερι και πέτυχε το 2-2. Είχε την ευκαιρία για το 3-2 και την σπατάλησε.

Οι αλλαγές

Φερνάντεθ: Πέρασε στη θέση του Τσιλιανίδη. Στο 1-1 έπαιξε καταλυτικό ρόλο καθώς έσπασε την μπάλα έξω στην μεγάλη περιοχή, εκεί όπου ήταν ο Βαλιέντε και ο τελευταίος νίκησε τον Μέγερι. Στο 85’ θα μπορούσε να είχε τελειώσει καλύτερα τη φάση, μετά από έξυπνη πάσα που του πέρασε ο Ορτέγκα. Έκανε το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Ιγκλέσιας: Ήταν η δεύτερη αλλαγή του Σάββα Παντελίδη, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή. Έδωσε αρκετές μάχες.

Μπελόκ: Πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Από δικό του λάθος ο Ατρόμητος πέτυχε το τρίτο τέρμα, καθώς δεν απομάκρυνε σωστά την μπάλα.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων