ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στο ίδιο έργο θεατές

Σε έναν τρομερό αγώνα στο Περιστέρι, ο ΑΣΤΕΡΑΣ πέταξε τους τρεις βαθμούς. Δέχθηκε γκολ στα τελευταία λεπτά και δεν κατάφερε να πάρει κάτι, παρότι βάσει της απόδοσής του θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη. Αυτογκόλ ο Μουνάφο, λάθος που κόστισε στο 3-2 από τον Μπελόκ, πολλές κλασσικές χαμένες ευκαιρίες από τον Μανιά και πέναλτι-δώρο από τον Αθανασιάδη.

 Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές. Αρχικά ο Αθανασιάδης πήρε θέση κάτω από τα γκολποστ. Πασαλίδης και Τριανταφυλλόπουλος το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα ενώ στα άκρα ήταν οι Βλάχος και Ορτέγκα. Ο Βαλιέντε πήρε την θέση του Ιγκλέσιας στον άξονα, έχοντας ως παρτενέρ τον Μουνάφο ενώ η επιθετική τριπλέτα ήταν οι Τσιλιανίδης, Καλτσάς και Τόνσο. Μοναδικός προωθημένος ο Μιχάλης Μανιάς.

Aπό την άλλη ο Κάναντι διάλεξε τους παρακάτω για την βασική ενδεκάδα: Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράι, Μπρούνο, Βασιλακάκης, Κουλούρης

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και τον ΑΣΤΕΡΑ να αμύνεται με επιτυχία, κλείνοντας τους χώρους στον άξονα. Οι Αρκάδες προσπαθούσαν από την δεξιά πτέρυγα να αναπτυχθούν. Σε μία σέντρα ο Μανιάς βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Μέγερι, όμως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι καθώς ο υψηλόσωμος φορ βρίσκονταν σε αντικανονική θέση.

Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, ανέβασαν ρυθμό, προσπαθώντας να φέρουν την μπάλα στην περιοχή του Μέγερι. Στο 15' ο δραστήριος Τόνσο κέρδισε ένα φάουλ από τον Μάντσον στον άξονα. Ο Καλτσάς εκτέλεσε, με την άμυνα των γηπεδούχων να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Στο 20' σειρά για να απειλήσουν είχαν οι γηπεδούχοι. Ο Βασιλάκακης έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και ο Αθανασιάδης με τρομερή εκτίναξη απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ.

Επτά λεπτά αργότερα ο Τόνσο στην κίνηση επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλα σώματα και απομακρύνθηκε. Στο 29' η ομάδα του Ατρομήτου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ. Ο Κουλούρης βρήκε χώρο και έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά. Έκανε το γύρισμα, ο Ουγκράι από θέση βολής για καλή τύχη του Αστέρα, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 33' ο Βασιλακάκης, μετά από ολιγωρία της άμυνας βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι αλλά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, σε κενή εστία. Η απάντηση του ΑΣΤΕΡΑ ήταν άμεση, καθώς ένα λεπτό αργότερα, ο Τριανταφυλλόπουλος, μετά από φάουλ του Τόνσο, βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Ατρομήτου και με κεφαλιά λίγο έλειψε να πετύχει το 1-0.

Στο 41' ο Αθανασιάδης ανέτρεψε τον Κουλούρη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι, πετυχαίνοντας το 1-0. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Ορτέγκα έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Τόνσο κι αυτός επιχείρησε το δυνατό πλασέ, με τον πορτιέρε του Ατρομήτου να απομακρύνει με τα πόδια.

To πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Ατρόμητο να προηγείται χάρη στην εύστοχη εκτέλεση του Κουλούρη στο 42'.

 

 

Στο δεύτερο μέρος ο Παντελίδης, πέρασε στη θέση του Τσιλιανίδη τον Φερνάντεθ. Οι κιτρινομπλέ μπήκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση. Στο 50' ο Ουγκράι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Πασαλίδης σωτήρια έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο 57' ο Βαλιέντε με ένα σουτ κεραυνό ισοφάρισε. Ο Ισπανός εξαπέλυσε τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μέγερι, πετυχαίνοντας το 1-1.

 

 

Το σκορ δεν έμεινε για αρκετά λεπτά έτσι, καθώς στο 61' ο Γιαννούλης εκτέλεσε το φάουλ και ο Μουνάφο πιεζόμενος από τον Χατζηϊσαΐα έκανε γυριστή κεφαλιά και "κρέμασε" τον Αθανασιάδη.

 

Στο 63' ο Μανιάς έχασε τρομερή ευκαιρία για φέρει και πάλι το ματς στα ίσα. Ο Μουνάφο έσπασε την μπάλα μέσα στην περιοχή εκεί όπου βρισκόταν μόνος του ο Μανιάς. Ο επιθετικός του Αστέρα, έκανε το πλασέ με τον γκολκίπερ του Ατρομήτου να έχει και πάλι απάντηση.

Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει προηγουμένως, το πέτυχε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Μετά από κόρνερ και γυριστή κεφαλιά του Τόνσο, ο Μανιάς με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

 

 Στο 80’ οι Αρκάδες λίγο έλειψε να πετύχουν την ανατροπή στον αγώνα. Ο Μανιάς έκανε τρομερή προσποίηση, αδειάζοντας τον Ρισβάνη, όμως στη συνέχεια το πλασέ του απομακρύνθηκε από τον Μέγερι.

Οι γηπεδούχοι με την προβολή του Κωτσόπουλου στο 83’ έγιναν απειλητικοί, με την μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Αθανασιάδη.

Στο 85’ Ο Μαρτίνεθ πέρασε πανέξυπνα την μπάλα στον Φερνάντεθ, αυτός όμως έκανε βιαστικό σουτ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι, και αστόχησε.

Η ομάδα από το Περιστέρι πέτυχε και τρίτο τέρμα στην αναμέτρηση στο 87΄με τον Κουλούρη. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ, ο Αθανασιάδης ακούμπησε τη μπάλα, η οποία κατέληξε στο δοκάρι. Ο Χατζηϊσαΐας στην επαναφορά έκανε την κεφαλιά και ο Κουλούρης με κοντινή κεφαλιά σκόραρε.

Το 3-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με τον ΑΣΤΕΡΑ να πετάει για ακόμα μία φορά τους τρεις βαθμούς.

 

Σκόρερ: 42', 87' Κουλούρης, 61' αυτ. Μουνάφο - 57' Βαλιέντε, 64' Μανιάς

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (80' Κωτσόπουλος), Μπρούνο (80' Ούμπιδες), Βασιλακάκης (63' Μούλακιτς) Κουλούρης

AΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Βλάχος, Ορτέγκα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε (67' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46' Φερνάντεθ), Τόνσο, Μανιάς (86' Μπελόκ)

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων