ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Σάλας βρήκε στον ΑΣΤΕΡΑ το χαμόγελό του

Τα χρόνια στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στην Σαν Μαρτίν για τον Λούκας Σάλας δεν ήταν και τα καλύτερα. Το νέο απόκτημα των Αρκάδων μιλώντας στα Μέσα της πατρίδας του, αναφέρθηκε στην παλιά του ομάδα, στο νέο του ξεκίνημα με τον Αστέρα αλλά και στη χώρα μας.

 

Χιμπέρνιαν ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός στην diarioelzondasj.com.ar:

"Στον Αστέρα νιώθω και πάλι ποδοσφαιριστής. Στην Σαν Μαρτίν δεν το αισθανόμουν αυτό, ήταν μία από τις χειρότερες χρονιές πέρυσι. Είμαι και πάλι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Τα πηγαίνω καλά με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου.

Όταν μου ήρθε η πρόταση για τον Αστέρα την θεώρησα αρκετά σημαντική καθώς μου δίνεται και πάλι η ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι. Επίσης, το γεγονός πως η ομάδα θα αγωνιστεί για το Europa League μου έδωσε ένα έξτρα κίνητρο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Τρίπολη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια:

"Η Τρίπολη είναι μια πολύ μικρή πόλη, πολύ παρόμοια με αυτή του Σαν Χουάν και λίγο μικρότερη. Είμαστε λίγη ώρα μακριά από την πρωτεύουσα, την Αθήνα. Έχει καλό καιρό εδώ και πολύ ζέστη, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Προς το παρόν η γλώσσα μου κοστίζει, δεν καταλαβαίνω και πολλά. Στην ομάδα υπάρχουν ακόμη 5 ακόμη Αργεντινοί, 3 Ισπανοί και αυτό με βοηθάει στην προσαρμογή μου. Ο σύλλογος είναι πολύ οργανωμένος".

Ωστόσο άφησε αιχμές για την διοίκηση της Σαν Μαρίν, τονίζοντας πως όταν αποχώρησε από την ομάδα της Αργεντινής δεν αποχαιρέτησε κανέναν. "Όταν έφυγα από τη Σαν Μαρίν δεν μίλησα με κανέναν από την διοίκηση, δεν είπα αντίο καθώς δεν μου συμπεριφέρθηκαν καλά. Ήμουν λυπημένος για τον τρόπο που έφυγα. Τώρα όμως ανήκω στον Αστέρα, σε μία ομάδα όπου μου έδωσε πίσω το χαμόγελο μου".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων