ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εκανε το 3x3 κι επιστρέφει στη βάση του!

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις στην Πολωνία πήρε ο ΑΣΤΕΡΑΣ, αφού επικράτησε με 2-1 της Χάποελ Ραανανά το απόγευμα της Τρίτης (17/07).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Το ξεκίνημα των Αρκάδων ήταν "μουδιασμένο" με τους Ισραηλινούς να το εκμεταλλεύονται και να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 20ο λεπτό μ' ένα μακρινό σουτ που έδιωξε ο Αθανασιάδης.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 25' με κοντινό πλασέ στην εστία του εξουδετερωμένου γκολκίπερ του ΑΣΤΕΡΑ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι Αρκάδες κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο για γέμισμα το οποίο εκτέλεσε ο Ρόλε.

Ο προωθημένος Πασαλίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 ο Μανιάς.

Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές για τη Χάποελ με σουτ εκτός περιοχής που πέρασαν άουτ στο 33' και στο 40'.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε σχεδόν αμέσως, αφού λόγω βροχόπτωσης η ανάπαυλα διήρκησε μόνο 5 λεπτά.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αιφνιδίασε τους Ισραηλινούς στο 47ο λεπτό και πήρε προβάδισμα με τον Τσιλιανίδη έπειτα από γρήγορη εκτέλεση πλαγίου του Μανιά και κάθετη του Μουνάφο, που αγωνίστηκε ως δεκάρι μετά την αλλαγή του βασικού Ρόλε.

Το παιχνίδι έγινε σκληρό, κυρίως από πλευράς Χάποελ ωστόσο ο ΑΣΤΕΡΑΣ άγγιξε το 3-1 στο 56' όταν ο Καλτσάς προσπάθησε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που όμως απέκρουσε.

Απο εκείνο το σημείο κι έπειτα, η Χάποελ κέρδισε τις μάχες στο κέντρο και έγινε το αφεντικό της αναμέτρησης χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει μεγάλη φάση. 

Στο 80΄ο Μπελόκ δοκίμασε το πόδι του από μακριά ενώ στο 90' η Χάποελ είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση αλλά το σουτ που έγινε στο 90ο λεπτό πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο αριστερό δοκάρι του ΑΣΤΕΡΑ.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Βαλιέντε, Μαρτίνεθ, Μπελόκ, Μπαστιάνος, Μουνάφο, Δουβίκας, Χριστόπουλος, Ματρικάρντι, Κουμάντεϊ και Τζίμας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων