ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γεωργακόπουλος: "Θα πηγαίναμε τελικό ο κόσμος να χαλούσε"

Ό,τι και να γινόταν, τότε, κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε στο εισιτήριο για τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας. Η συνέντευξη του Γιώργου Γεωργακόπουλου στο a-s για εκείνες τις μαγικές στιγμές! 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Απόλλων Σμύρνης  

Σαν σήμερα το 2013 ο ΑΣΤΕΡΑΣ αφήνει εκτός τελικού τον ΠΑΟΚ και σημειώνει την μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του.

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, ο τερματοφύλακας που στα 20 του τότε κράτησε το μηδέν κόντρα στο "δικέφαλο του Βορρά" θυμήθηκε εκείνες τις στιγμές, αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας εκείνης της... παρέας και εξέφρασε την πεποίθηση πως οι κιτρινομπλέ μπορούν να επαναλάβουν αντίστοιχη επιτυχία.

Μιλώντας στο a-s ο Γιώργος Γεωργακόπουλος θυμάται εκείνες τις... χρυσές στιγμές λέγοντας:

"Στην ρεβάνς της Τρίπολης ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο γιατί είχαμε χάσει στην Θεσσαλονίκη 2-1. Ήταν σημαντικό όμως ότι είχαμε σκοράρει. 

Παρόλο που ήμουν μόλις 20 ετών είχα τεράστια αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι η ομάδα θα τα καταφέρει. Και τελικά τα καταφέραμε. Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς σκορ, δίχως να έχουμε δεχτεί φάσεις. Ένιωθα πως ο κόσμος να χαλάσει, εμείς θα παίρναμε την πρόκριση".

Αυτή είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας σου;

"Εχω πάρει επαγγελματικό τίτλο και με τον Απόλλωνα, πανηγυρίζοντας την άνοδο από τη Football στη Super League. Τότε, όπως είπα ήμουν μόλις 20 ετών και αποτέλεσμα μέλος της ομάδας που πήγε στον τελικό. Δεν ξέρω πως θα τα φέρει η ζωή και τι με περιμένει στην καριέρα μου αλλά νομίζω πως η πρώτη μεγάλη στιγμή είναι κι η κορυφαία. Τότε δεν είχαμε μια απλή ομάδα, ήμασταν παρέα, το δέσιμο που είχαμε ήταν απίστευτο κι αυτό έβγαινε και στον αγωνιστικό χώρο".

Όταν πετύχατε το γκολ, σκεφτήκατε ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά;

"Κατ' αρχάς πιστεύαμε ότι θα περάσουμε. Τότε όταν λέγαμε "θα πάρουμε το ματς, τα καταφέρναμε". Όταν βάλαμε το γκολ, ίσως αυξήθηκε το άγχος αλλά όλη η αμυντική λειτουργία ανταποκρίθηκε άψογα, δεν φοβηθήκαμε και τα καταφέραμε. Το πιστέψαμε και τα καταφέραμε".

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπορεί να φτάσει και πάλι σε έναν τελικό και γιατί ότι να κατακτήσει το τρόπαιο;

"Σίγουρα έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Πίστεψα ότι η φετινή ομάδα, αν περνούσε τον Ατρόμητο θα πήγαινε μέχρι το τέλος του δρόμου, αλλά δυστυχώς δεν συνέβη. Θεωρώ όμως και εύχομαι ότι θα κατακτήσει το Κύπελλο και τυπικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ γιατί και τότε εμείς το πήραμε".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων