ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μανιάς: "Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα"

Ο Μιχάλης Μανιάς μίλησε στον Arcadia 93.8 αμέσως μετά την λήξη του αγώνα του ΑΣΤΕΡΑ απέναντι στην Κέρκυρα σχολιάζοντας την εφετινή προσωπική του επίδοση στο σκοράρισμα!

 

Μπάγερν Ρεάλ  

Ακόμα, αποκάλυψε που αφιέρωσε το πρώτο του γκολ ενώ χαρακτήρισε ως τελικό το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ως "τελικό".

Αναλυτικά:

Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα της αναμέτρησης:

"Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Στην συνέχεια μου χαμογέλασε και η τύχη και κατάφερα να σκοράρω δύο φορές και η ομάδα πήρε μια σημαντική νίκη".

Ηταν ένας "τελικός"¨και για τις δύο ομάδες. Υπήρχε άγχος;

"Πριν το ξεκίνημα είχαμε άγχος αλλά νομίζω ότι με το που πατήσαμε γήπεδο έφυγαν όλα. Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα από το πρώτο λεπτό. Κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε μια πανάξια νίκη".

Ενα σχόλιό για την προσωπική σου εμφάνιση:

"Από τη μεριά μου θα προσπαθήσω να συνεχίσω να πετυχαίνω γκολ που βοηθούν την ομάδα μου. Ξεπέρασα την περσινή μου επίδοση, όπως είπατε, αλλά θα συνεχίσω την προσπάθεια να βοηθήσω τον ΑΣΤΕΡΑ κι εμένα".

Για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα;

"Το σημερινό πέρασε. Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής που είναι πολύ δύσκολο. Είναι "τελικός" για εμάς ο ερχόμενος αγώνας. Χρειαζόμαστε στα 2 παιχνίδια που απομένουν τουλάχιστον 4 βαθμούς, αν όχι 6 για να επιτύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε μαζί τον κόσμο μας, ώστε να μας βοηθήσει για να πάρουμε την νίκη".

Αφιέρωσες κάπου το πρώτο σου γκολ;

 

"Το αφιέρωσα στα παιδιά που ήταν στον πάγκο της ομάδας γιατί στην ανάπαυλα, είπαμε κάτι και βγήκε. Και φυσικά σε όλους τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ, γιατί τα σημερινά ήταν σημαντικά γκολ. Προχωράμε όμως για τα επόμενα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων