ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με... αέρα Ευρώπης στην Κέρκυρα!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ νίκησε την Κέρκυρα εκτός έδρας με 3-1, έφτασε τους 39 βαθμούς και συνέχισε το δρόμο του προς την... Ευρώπη!

 Μπάγερν Ρεάλ  

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε αυτό που έπρεπε, νίκησε την Κέρκυρα στην έδρα της με 2-0 και έφτασε στους 39 βαθμούς συνεχίζοντας το δικό του ταξίδι προς την επιστροφή του στην Ευρώπη. Παράλληλα, αυτό το αποτέλεσμα καταδικάζει την Κέρκυρα σε υποβιβασμό.

Ο Τσιλιανίδης άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 40' και στο 48' ο Μανιάς με εξαιρετικό τακουνάκι έκανε το 2-0, ενώ από τον ίδιο έγινε και το 3-0. Ο στράικερ του ΑΣΤΕΡΑ, ξεπέρασε με 11 γκολ (παραμένει ο πρώτος Έλληνας σκόρερ), ισοφαρίζοντας το προσωπικό του περσινό ρεκόρ με τους Αρκάδες.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να διαμορφώσουν το τελικό 3-1 με τον Τουράμ από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 89' ο Επστάιν είχε δοκάρι.

Το ματς 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 12' ο Μουνάφο είδε την προσπάθειά του να καταλήξει κόρνερ. Στην επόμενη καλή στιγμή κι ο Καλτσάς κέρδισε ένα ακόμα κόρνερ για τους Αρκάδες

Η μεγάλη φάση για τους κιτρινομπλέ, όμως, ήρθε στο 22' όταν ο Μανιάς από θέση τετ α τετ, αντί να δώσει στον Κυριακόπουλο έκανε το πλασέ κι η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν αυτός που συνέχισε να έχει την κατοχή και να δημιουργεί φάσεις, με τον Μανιά στο 26' να πιάνει ένα πολύ καλό σουτ αλλά ο Γιαννακόπουλος του είπε "όχι" εντυπωσιακά. Στο ακριβώς επόμενο λεπτό και πάλι ο επιθετικός του ΑΣΤΕΡΑ πρωταγωνίστησε σε μία φάση, με την μπάλα να φεύγει άουτ. 

Στο 33' ο Κυριακόπουλος είχε την δική του ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. 

Ό,τι δεν έκανε ο Μανιάς λοιπόν, το κατάφερε ο Τσιλιανίδης. Ο μεσοεπιθετικός του ΑΣΤΕΡΑ εκτέλεσε αριστουργηματικά και άνοιξε το σκορ στο 40'. 

Ετσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι υπέρ των Αρκάδων.

Ό,τι ήθελε ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο δεύτερο μέρος, ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπήκε... φουριόζος και αποφασισμένος να τελειώσει τη "δουλειά". Ετσι στο 48', από τη σέντρα του Κυριακόπουλου, ο Μανιάς με τακουνάκι νίκησε τον Γιαννακόπουλο κάνοντας το 2-0. Οι βάσεις για το τρίποντο είχαν μπει για τα καλά.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο και στο 68' έγινε το 3-0 και πάλι από τον Μανιά που έφτασε τα 11 γκολ. 

Ο Γιανακόπουλος απέκρουσε το σουτ του Γιαννούλη κι ο Μανιάς ήταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το 3-0.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Τσιλιανίδης θα μπορούσε να κάνει το 4-0, με τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας να σώζει την ομάδα του από ένα ακόμα γκολ. 

Στο 84' ο Σελίν έκανε πέναλτι πάνω στον Τουράμ, ο επιθετικός της Κέρκυρας το εκτέλεσε και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Ρόλε στο φινάλε αποβλήθηκε κάνοντας δολοφονικό τάκλιν στον Καλτσά και μ' αυτόν τον τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο ματς.

Βέβαια, τα νέα ήταν πολύ καλά και από την Τούμπα μιας και στο 86' ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το 1-0 και νίκησε τελικά την Ξάνθη με 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Γεωργίου (58’ Τουράμ), Σπίνουλας, Σιόντης (68’ Ζορμπάς), Ρόλε, Ιωάννου, Μπαλάφας (59’ Κρητικός), Επστάιν, Μυτίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο (79’ Μπέρτος), Ντουντού, Κυριακόπουλος (66’ Μαντιντά), Καλτσάς, Μανιάς (72’ Δουβίκας), Τσιλιανίδης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων