ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο "Έλληνας" Ιγκλέσιας, η Ευρώπη και οι γυναίκες του!

"Νομίζω ότι στα σχεδόν εννιά χρόνια που παίζω μπάλα στην Ελλάδα έχω αποδείξει ότι αν μην τι άλλο τα δίνω όλα". Ατάκες σαν κι αυτή εμπεριέχει η συνέντευξη του αρχηγού του ΑΣΤΕΡΑ στο Sport24.gr.

 

Κέρκυρα ΑΣΤΕΡΑΣ  

Σε άπταιστα ελληνικά ο "Μάτι" του ΑΣΤΕΡΑ παραχώρησε συνέντευξη στην οποία υποστήριξε πως θα ήθελε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

Μοιάζεις με πολεμιστή στο γήπεδο...

"Ετσι είμαι σαν παίκτης, είναι και η θέση μου τέτοια στη μέση του γηπέδου. Παθιάζομαι. Μπορεί και κάποιες φορές να υπερβάλλω αλλά αυτός είμαι. Νομίζω ότι στα σχεδόν εννιά χρόνια που παίζω μπάλα στην Ελλάδα έχω αποδείξει ότι αν μην τι άλλο τα δίνω όλα. Με λάθη κάποιες στιγμές αλλά δεν μπορεί κανείς να με κατηγορήσει για αδιαφορία" .

Για την εφετινή σεζόν του ΑΣΤΕΡΑ:

"Εφέτος στον Αστέρα γίνεται πραγματικά καλή δουλειά. Σίγουρα μετά την αλλαγή του προπονητή στις αρχές της σεζόν άλλαξαν πράγματα, ο νέος κόουτς ήθελε να βάλει κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, και έτσι ήρθαν όλα αυτά τα σπουδαία αποτελέσματα, ειδικά μέσα στο γήπεδό μας όπου νικήσαμε όλους τους μεγάλους" διαπιστώνει με σιγουριά.

Το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν από τα καλύτερα σας φέτος:

"Με ρωτάς για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ... Ναι ήταν ίσως μία από τις κορυφαίες στιγμές μας αλλά υπήρξαν και άλλες. Και με την ΑΕΚ εδώ κάναμε σπουδαίο ματς. Ακόμα και σε παιχνίδια που τελικά δεν νικήσαμε παίξαμε πάρα πολύ καλά, σας θυμίζω το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη".

Ηταν το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ από τις κορυφαίες στιγμές της ζωής σου;

"Οχι, δεν ήταν και η κορυφαία στιγμή της ζωής μου το γκολ με τον ΠΑΟΚ" .

Γιατί;

"Διότι φίλε μου η κορυφαία στιγμή της ζωής μου είναι η κόρη μου!" 

"Εδώ στην Τρίπολη να ξέρεις ότι έχω βρει τις καλύτερες συνθήκες για την οικογένειά μου. Ηρεμη ζωή, συναναστροφές με φίλους, κοντινές αποστάσεις. Παντού βέβαια είναι η ωραία στην Ελλάδα. Και στη Λάρισα πέρασα καλά και στην Αθήνα στα δύο χρόνια που έπαιξα στον Ατρόμητο. Δεν έχω παράπονο κανένα" συνοψίζει την εν Ελλάδι εμπειρία του.

Θα μπορούσε δηλαδή να πάρει και ελληνικό διαβατήριο; Εδώ έρχεται το δεύτερο χαμόγελο: "Ναι, θα το ήθελα, γιατί όχι; Η Ελλάδα, έτσι όπως εξελιχθεί τα πράγματα είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Γιατί να μην γίνω και επίσημα Ελληνας; Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα το ζήτημα αλλά πάντως θα με ενδιέφερε" λέει με σιγουριά.

Ισως και μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα όταν "κρεμάσει" τα παπούτσια του: "Αυτό είναι πιο δύσκολο. Η οικογένειά μου μοιράζεται μεταξύ Ισπανίας και Αργεντινής. Μάλλον θα επιστρέψω εκεί όταν τελειώσω την καριέρα μου. Αλλά πάλι συγκεκριμένα σχέδια δεν υπάρχουν. Θα δούμε τι θα συμβεί, ακόμη παίζω ποδόσφαιρο και είμαι ευτυχισμένος γι' αυτό".

Για το τέλος, κάτι πιο "πεζό" και χειροπιαστό: "Θέλουμε την 5η θέση και την Ευρώπη και δεν το κρύβουμε. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, κυρίως με την Ξάνθη και τον Πανιώνιο. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε τελικά να βγούμε στην Ευρώπη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο εδώ. Και σε μας βέβαια που κοπιάζουμε όλη τη χρονιά. Η σεζόν είναι ήδη πάντως καταπληκτική για μας με μεγάλες νίκες και καλό ποδόσφαιρο. Θα δούμε τι θα έχουμε κερδίσει στο τέλος της διαδρομής".

Πηγή: Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων