ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η κριτική των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα από τον Λεβαδειακό με 1-0 και το a-s περνάει από "ακτινογραφία" τους παίκτες των Αρκάδων σχετικά με την απόδοση τους στην αναμέτρηση.

 

 

Αθανασιάδης: Με το που ξεκίνησε το ματς, ο Σουμπίνιο έπιασε μια κεφαλιά, αλλά ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα. Από εκεί και πέρα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα - δεν ευθύνεται στο γκολ.

Γιαννούλης: Κόντρα στον πρώτο σκόρερ του Λεβαδειακού, τον Γιακουμάκη τα πήγε πολύ καλά, μιας και δεν του επέτρεψε να γίνει επικίνδυνος. Στο δεύτερο μέρος ειδικά, πέρασαν από τα πόδια του αρκετές σέντρες, προσπαθώντας να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του που στο δεύτερο ημίχρονο χρειαζόταν... ενέσεις.

Πασαλίδης: Ακόμα ένα ματς που οι τοποθετήσεις του ήταν εξαιρετικές, με τον Μαρκόβσκι να μην μπορεί να απειλήσει, μέσα από την περιοχή. Όταν ο Λεβαδειακός έγινε πιεστικός και πήγε να κάνει το 2-0 ήταν από τους λίγους που είχαν το καθαρό μυαλό, αναχαιτίζοντας αρκετές μπαλιές.

Τριανταφυλλόπουλος: Γρήγορες επεμβάσεις στην μπάλα, με τον Σουμπίνιο να προσπαθεί να στείλει την μπάλα στην εστία του Αθανασιάδη από απόσταση. 

Μπέρτος: Αμυντικά, με τον Σαβαντοκό δεν είχε προβλήματα, ενώ έδινε πατήματα στον Τσιλιανίδη από τα δεξιά. Καλός στο πρώτο μέρος, ενώ ο Μανιάς θα μπορούσε να αξιοποιήσει και τη σέντρα του στο 14' αλλά ήταν ένα βήμα πίσω από την μπάλα. Ευθύνεται στο γκολ, μιας και μαζί με τον Τσιλιανίδη χάνουν τον Σαβαντογκό. Μετά το χτύπημα που δέχτηκε έδειξε ότι δεν είχε κάτι άλλο να δώσει.

Μουνάφο: Τον είδαμε να ανεβαίνει πιο ψηλά, αφήνοντας τον Ιγκλέσιας να μεταφέρει την μπάλα προς το μισό του Λεβαδειακού. Πέρασε μπάλες, αλλά στο δεύτερο μέρος έπεσε κι αυτός όντας ένας από του λόγους της πτώσης της ομάδας. 

Ιγκλέσιας: Αρχοντική παρουσία στο κέντρο στο πρώτο μέρος. Εδωσε μάχες και άλλαζε παιχνίδι για την ομάδα του ανεβάζοντας τους συμπαίκτες του. Στο δεύτερο μέρος και ειδικά από το 75' φάνηκε κουρασμένος.

Τόνσο: Στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ σε δύο περιπτώσεις. Στη μία ο Επασί του είπε "όχι" στέλνοντας την μπάλα κόρνερ, ενώ στη δεύτερη το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αδίκησε τον εαυτό του, σ' ένα γενικά καλό ματς όπου είχε όρεξη, ταλαιπωρώντας την αντίπαλη άμυνα. Απλά, του έλειψε το γκολ.

Τσιλιανίδης: Κινητικός αρκετά, πατούσε στην αντίπαλη περιοχή, βοήθησε στην ανάπτυξη της ομάδας του στο πρώτο μέρος όπου ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν πολύ καλός. Δεν απείλησε και δεν... τάισε τον Μανιά ενώ φέρει ευθύνη και στο γκολ του Λεβαδειακού καθώς χάνει τον παίκτη του στην πλάτη του.

Κυριακόπουλος: Δοκίμασε κάποιες σέντρες, ενώ από το πόδι του ο Τόνσο στο 14' θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τον Επασί να διώχνει σε κόρνερ. Γενικά μέτριο παιχνίδι όσον αφορά στο δημιουργικό κομμάτι.

Μανιάς: Ήταν μέσα στις φάσεις, άλλοτε όμως δεν είχε καλό τελείωμα ενώ στη μία ήταν ένα βήμα πιο πίσω. Με λίγη περισσότερη προσοχή θα είχε πετύχει το 10ο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Κόντρα στον Αντιλέχου είχε προβλήματα.

Ισνάλντο: Μπαίνοντας στο ματς έδωσε κάποιες βοήθειες από το πόδι του, ο Δουβίκας έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1, ενώ έδωσε κι ανάσες στον Γιαννούλη ντουμπλάροντας στην άμυνα. Θ μπορούσε να δώσει παραπάνω πράγματα αλλά δεν ήταν αρνητικός.

Δουβίκας: Επρεπε να σκοράρει μέσα από τη μικρή περιοχή. Λίγο μετά το 74' όπου ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο είχε καλή έμπνευση αλλά δεν του έκανε τη χάρη μπάλα.

Κώτσιρας: Εδωσε πνοή και είχε καλά τρεξίματα αλλά δεν μπορούσε να κάνει πολλά μπαίνοντας σ΄ ένα σημείο όπου η ομάδα του ήταν κουρασμένη και με την πλάτη στον τοίχο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων