ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μποροβήλος στον Αρκαδία 93.8: "Υπάρχει οργασμός στον προγραμματισμό" (HXHTIKO)

Ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε στον Αρκαδία 93.8 και στην εκπομπή "Μπάλα κι άλλα", για τα όσα έχει ζητήσει ο Γιώργος Βασιλειάδης από τις ΠΑΕ για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πάλι, ενώ αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό της ομάδας που ήδη τρέχει.

 Ελλάδα Αίγυπτος

Αναφερόμενος στην ανανέωση του Σάββα Παντελίδη αλλά και στον σχεδιασμό της ομάδας, ο Γιώργος Μποροβήλος, ξεκαθάρισε πως αποτελεί όνειρο του κύριου Μπάκου και του κύριου Καϋμενάκη η προπονητική σταθερότητα

Παράλληλα, τόνισε ότι για τον Σάββα Παντελίδη αποτελεί πλέον αβαντάζ το ότι γνωρίζει την ομάδα και πάνω στην καλή, φετινή πορεία μπορεί να χτίσει έναν πιο αξιόπιστο ΑΣΤΕΡΑ ενόψει της νέας σεζόν.

Για το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς είπε χαρακτηριστικά:

"Βεβαίως. Ήδη υπάρχει οργασμός όσον αφορά στο κομμάτι του προγραμματισμού. Εννοείται ότι ξεκινήσαμε από αυτόν που είναι στην πρώτη τη τάξη που είναι ο προπονητής μας. Ενας προπονητής που παρουσίασε ένα έργο. Δεν είμαι εγώ ο μόνος αρμόδιος να απαντήσω. Υπάρχει κοινή παραδοχή γι αυτό. Εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα ότι ο κύριος Παντελίδης γνωρίζει πλέον την ομάδα, είναι ένα μεγάλο αβαντάζ. Βλέπουμε ότι - και εσείς μπορείτε να το αντιληφθείτε - ότι υπάρχει μια ομάδα που έχει μία βάση για τη νέα χρονιά, δεν ξεκινά να την δημιουργήσει εκ του μηδενός. Και πάνω σ' αυτή τη βάση ο κύριος Παντελίδης καλείται να "χτίσει" έναν ΑΣΤΕΡΑ καλύτερο, πιο αξιόπιστο από τη μέχρι τώρα πορεία του. Ευελπιστούμε αυτός ο σχεδιασμός να υλοποιηθεί και στην πράξη.

Πατώντας στην πολύ καλή πορεία που έκανε και να εκμεταλλευτεί ότι γνωρίζει την ομάδα. Όλοι μαζί να δούμε έναν καλύτερο ΑΣΤΕΡΑ γιατί όνειρο τού κ. Μπάκου και του κ. Καϋμενάκη είναι κάποια στιγμή η προπονητική σταθερότητα, με έναν προπονητή που θα τραβήξει σε βάθος χρόνου και θα παρουσιάσει έργο".

Ακούστε τις δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου στον Αρκαδία 93.8:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων