ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πασαλίδης: "Ο καθένας κάνει το καλύτερο"

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης δήλωσε πως ο ΑΣΤΕΡΑΣ παίζει πάντα για την πάρτη του, με όλους τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να επιτευχθεί η κατάκτηση της 5ης θέσης.

Μπαρτσελόνα Τσέλσι

Οι δηλώσεις του στο gazzetta.gr:

Είναι επιτυχία του Αστέρα να φεύγει από τη Λεωφόρο με τη στεναχώρια της ισοπαλίας;

"Σίγουρα, ίσως να ήταν λίγο παράξενο που δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος, ίσως να μην ήμασταν συγκεντρωμένοι αλλά κι η ισοπαλία είναι σημαντική σε μια τέτοια έδρα. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το στόχο μας που είναι η 5η θέση".

Που θα κριθεί η κατάκτηση της 5ης θέσης από τη στιγμή που την... κυνηγούν πολλοί;

"Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά, είναι πολλές οι ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε από το κάθε ματς το καλύτερο και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει".

Εχεις καταφέρει και έχεις κερδίσεις την εκτίμηση των φιλάθλων, πέρα των ανθρώπων της ομάδας.

"Εγώ προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, νιώθω την εμπιστοσύνη της ομάδας προς το πρόσωπό μου και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει".

Υπάρχει κάτι που θέλετε να βελτιώσετε;

"Πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρξει κάπου βελτίωση. Ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί σε κάθε ματς, απλά σε κάποιο μπορεί να μην βγαίνει σε έναν ποδοσφαιριστή και σε κάποιο άλλο να βγαίνει. Μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο μας".

Κανένας "μεγάλος" δεν νίκησε φέτος τον Αστέρα δύο φορές.

"Παίζουμε κάθε ματς για την πάρτη μας και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε στο τέλος να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το στόχο μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων