ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μέγας ΑΣΤΕΡΑΣ, έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε τεράστια νίκη (3-2) κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, με τα γκολ του Κυριακόπουλου του Τόνσο και του Ιγκλέσιας και έφτασε τους 32 βαθμούς, μπαίνοντας πολύ δυνατά στο κόλπο της 5άδας και πάλι!

 

Εδώ είναι Τρίπολη!

Μετά τους ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό από την Τρίπολη δεν πέρασε ούτε ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, που ερχόταν από ένα νικηφόρο σερί 12 αγώνων.

Ο Κυριακόπουλος με σουτάρα έκανε το 1-0 στο 18', ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κάμπος, αλλά ο Τόνσο στο 53'... έκοψε τα φτερά του «δικέφαλου του Βορρά» για τον τίτλο και τα φόρεσε στην ομάδα του στην προσπάθεια που γίνεται για επιστροφή στην Ευρώπη.

Στο τέλος (97') ο ΠΑΟΚ πήρε πέναλτι με τον Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος ευστόχησε και εκεί που όλα έδειχναν  ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο Ιγκλέσιας... σκότωσε τον αντίπαλο με γκολ στο... 98'!

Ετσι ξεκίνησαν

Ο Σάββας Παντελίδης σε σύστημα 4-2-3-1 ξεκίνησε με τους:

Αθανασιάδη στο τέρμα και τους Γιαννούλη, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο και Μπέρτο στην άμυνα. Ιγκλέσιας και Μουνάφο ήταν στον άξονα ενώ οι Κυριακόπουλος, Τόνσο και Τσιλιανίδης αποτέλεσαν την τριάδα πίσω από τον Μανιά.

Ο Λουτσέσκου - κι αυτός σε 4-2-3-1 - παρέταξε την ομάδα του με τους: Πασχαλάκη στο τέρμα και τους Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος στην άμυνα.

Σάκχοφ και Μαουρίτσιο ήταν στον άξονα και Μακ, Πέλκας, Κάμπος πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι επισκέφτηκαν γρήγορα την αντίπαλη περιοχή με τον Τσιλιανίδη να εκτελεί ένα φάουλ από δεξιά και τον Πασχαλάκη να διώχνει με υπερένταση. 

Ακολούθησε ένα διάστημα όπου ο ΠΑΟΚ... ανέβασε στροφές αλλά Τριανταφυλλόπουλος και Πασαλίδης λειτούργησαν σωστά και δεν επέτρεψαν στην άμυνά τους να κινδυνέψει.

Στο 14', Τόνσο και Μανιάς αντάλλαξαν την μπάλα, ο τελευταίος έπιασε το σουτ αλλά ο Πασχαλάκης έπιασε την μπάλα με σχετική ευκολία. Ο επιθετικός των Αρκάδων λίγο αργότερα πήρε μια κεφαλιά αλλά είδε την προσπάθειά του να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το γκολ των κιτρινομπλέ.

Γκολάρα Κυριακόπουλου, απίστευτη ευκαιρία για το 2-0 και... 1-1

Ο Μανιάς κινείται κάθετα και παίρνει πάνω του δύο παίκτες, ο Τσιλιανίδης έδωσε στον Τόνσο, εκείνος αφήνει στον Κυριακόπουλο κι ο νεαρός άσος με ένα ξερό, αριστερό σουτ από το όριο της περιοχής πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ. Λίγο αργότερα ο Τόνσο πήγε να βγει επικίνδυνα στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Μάτος τον έκοψε καθοριστικά.

Η επόμενη στιγμή που απείλησε ο ΠΑΟΚ ήταν στο 31' με τον Πέλκα να σουτάρει εκτός περιοχής, προσπάθεια όμως που ο Αθανασιάδης είδε να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο επόμενο λεπτό χάθηκε τεράστια ευκαιρία για το 2-0! Ο Μανιάς παίρνει την μπάλα ύστερα από λάθος της αντίπαλης άμυνας, περνάει τον Κρέσπο και απέναντι από τον Πασχαλάκη από πλάγια δεν βρίσκει στόχο. Βέβαια, έπρεπε να δώσει στον μόνο του Τσιλιανίδη που θα πλάσαρε σε κενή εστία. Πραγματικά, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρία για το 2-0!

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μακ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι κι ο Κάμπος προβολή εξ επαφής κάνει το 1-1.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν πιο επικίνδυνος, αλλά ο Μανιάς όπως στη Νέα Σμύρνη έτσι και εδώ έδειξε να μην είναι ομαδικός - κάτι που στοίχισε το 2-0 και στη συνέχεια ήρθε το 1-1.

Τό(ν)σο... όσο για το 2-1

Στο δεύτερο μέρος, ο Κώτσιρας πήρε την θέση του Μπέρτου που είχε ενοχλήσεις. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή και στο δεύτερο μέρος και με τον Τόνσο πήραν κεφάλι και πάλι στο σκορ. 

Ο Κυριακόπουλος στο 53' έκανε τη σέντρα κι ο Αργεντινός πέφτοντας στο δεύτερο δοκάρι, μέσα από τη μικρή περιοχή, έκαναν το 2-1.

Μετά το γκολ του ΑΣΤΕΡΑ, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει, χωρίς όμως να γίνει απειλητικός.

Στο 71', οι γηπεδούχοι είχαν μάλιστα άλλη μία καλή στιγμή για να σκοράρουν. Ο Τσιλιανίδης πήρε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή με αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 75' ο Ντουντού έπιασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής το οποίο έβγαλε σε κόρνερ ο Πασχαλάκης εντυπωσιακά.

Λίγο αργότερα επικράτησε πανδαιμόνιο. Ο Βαρέλα στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ μιας κι ο Μαουρίτσιο που πήγε να μπει στην τροχιά της μπάλας ήταν οφσάιντ.

Φινάλε μόνο για απολύτως... υγιείς. Και Αρκάδες!

Ο Σιδηρόπουλος δειχνει 7 λεπτά καθυστερήσεων (!), εκεί ο Πρίγιοβιτς πέφτει στην περιοχή από μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας. Ο διαιτητής το έδωσε... ελαφρά τη καρδία, έγινε το 2-2 κι ο ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να φύγει από την Τρίπολη με τον έναν βαθμό, ήρθε το... καρδιακό.

Ο Κώτσιρας έκλεψε την μπάλα, την γύρισε στον Ιγκλέσιας κι ο Αργεντινός με το αριστερό κάνει το 3-2, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα και στον Βαρέλα.

 

Μία τρομερή νίκη, μία νίκη για... άντρες από τους παίκτες του Παντελίδη που έκλεισαν πολλά στόματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων