ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η κριτική των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ

Το a-s περνά από έλεγχο τους ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ μετά την λευκή ισοπαλία των Αρκάδων απέναντι στον Πανιώνιο.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: Όποτε χρειάστηκε ήταν... εκεί, αν και σήμερα δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση.

Γιαννούλης: Στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησε επιθετικά, το έκανε στο δεύτερο. Τον βοήθησε η παρουσία του Κυριακόπουλου μπροστά του.

Πασαλίδης: Εξαιρετικός σε ακόμα ένα ματς. Γρήγορες τοποθετήσεις και καίριες επεμβάσεις πάνω στην μπάλα.

Τριανταφυλλόπουλος: Στο ψηλό κομμάτι πολύ καλός, έβαλε και δύναμη σε κάποιες φάσεις που χρειάστηκε να εκτοπίσει είτε τον Νίλσεν είτε τους Μπραχίμι - Σπιριντόβονιτς.

Μπέρτος: Στο πρώτο είχε θέματα με τον Λάμπρου, τα πήγε καλύτερα με τον Μασούρα ή τον Σπιριντόνοβιτς. Επιθετικά ανέβαινε δίνοντας βοήθειες. Του λείπουν ακόμη ματς και αντοχή σε διάρκεια.

Μουνάφο: Έλειψαν οι πάσες του προς τον Τόνσο - ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ανέβηκε περισσότερο, ενώ ανασταλτικά με τα τρεξίματα του κάλυψε χώρους.

Ντουντού: Για έναν παίκτη που δεν έχει ρυθμό, τα πήγε καλά. Εκανε μαρκαρίσματα που έδωσαν λύσεις, αλλά στην πάσα (ακόμα και στις κοντινές) έκανε λάθη. Στο δεύτερο μέρος είχε ακόμη καλύτερη παρουσία με ηρεμία στις μεταβιβάσεις και καθαρό μυαλό. Ήταν για πρώτη φορά πολύ καλός στις αλλαγές παιχνιδιού.

Τόνσο: Είχε το δοκάρι, σε φάση που θα μπορούσε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, έδωσε πάσες, μοίραζε το παιχνίδι, ενώ είχε και την πρώτη πολύ καλή φάση του ΑΣΤΕΡΑ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Κότνικ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Τσιλιανίδης: Στο πρώτο μέρος, όπου ο ΑΣΤΕΡΑΣ, δεν ήταν απειλητικός είχε ενέργεια  και ειδικά με τα μαρκαρίσματά του έδινε βοήθειες. Του έλειψε η δημιουργία φάσεων ενώ στο δεύτερο μέρος κουράστηκε και χάλαγε κάποιες φάσεις που πήγαιναν να δημιουργηθούν.

Κυριακόπουλος: Κακός στο πρώτο μέρος όσον αφορά στο δημιουργικό κομμάτι, τομέας που βελτίωσε στο δεύτερο 45λεπτο. Δοκίμασε και το πόδι του όταν του δόθηκε η ευκαιρία αλλά έχουμε δει και καλύτερα τελειώματά του.

Μανιάς: Στο πρώτο μέρος γύριζε πολύ πίσω για να πάρει την μπάλα, στο δεύτερο είχε μια στιγμή που δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Κυριακόπουλο και πέρασε η σέντρα του Γιαννούλη χωρίς να μπει κάποιος στην μπάλα. Στο δεύτερο μέρος σούταρε στο 60' πάνω στον Κότνικ γυρνώντας ωραία το κορμί του ενώ λίγο αργότερα έπρεπε να γυρίσει την μπάλα στον Τόνσο, αλλά επέλεξε να σουτάρει στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ετσι, ο Παντελίδης τον έκανε αλλαγή λίγο αργότερα.

Δουβίκας: Ηταν μοιραίος στο φινάλε. Με την είσοδό του στο ματς έδωσε ενέργεια, είχε καλές συνεργασίες με τον Τόνσο, ενώ σε ένα γύρισμα της μπάλας έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από τη μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Κότνικ. Τη στιγμή που έπρεπε να σπάσει την μπάλα στον εντελώς μόνο Ιγκλέσιας προτίμησε να σουτάρει, η μπάλα πήγε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα κι η ομάδα του έχασε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία για το 1-0.

Μαντίντα: Με την είσοδό του, πέρασε όμορφες μπαλιές  και έδειξε σε καλή διάθεση.

Ιγκλέσιας: Η τρίτη και παραλίγο... φαρμακερή αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Αργεντινός βάζει χέρι στον Δουβίκα επειδή δεν του δίνει την μπάλα τη στιγμή που ήταν εντελώς μόνος. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις είχε μια εξαιρετική κεφαλιά η οποία πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κότνικ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων