ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το ξέσπασμα του Παντελίδη!

Με τη λήξη του ματς στο ΟΑΚΑ, οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν λεκτικά στον Σάββα Παντελίδη για το γεγονός ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ "τόλμησε" να παίξει στα ίσια. Φυσικά και απάντησε ο τεχνικός των Αρκάδων!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

Κάτι που σε όλη την πολιτισμένη Ευρώπη θεωρείται δεδομένο και αυτονόητο στην... ελληνική πραγματικότητα είναι  δακτυλοδεικτούμενο και τελικά κατακριτέο. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, λοιπόν... τόλμησε και έπαιξε στα ίσια ΚΑΙ κόντρα στην ΑΕΚ. Όπως κάνει ΠΑΝΤΑ δηλαδή ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. 

Ε, αυτό φάνηκε περίεργο σε κάποιους οπαδούς της Ενωσης, οι οποίοι με τη λήξη του ματς πήγαν πάνω από τη φυσούνα και φώναζαν στον Σάββα Παντελίδη για το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε για να... κόψει βαθμούς από τη δική τους. Άκουσον άκουσον! 

Ο τεχνικός των Αρκάδων, δεν άφησε να πέσει κάτω αυτό απατώντας: 

 "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ομάδα με παντελόνια και δεν κοιτάζει κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό του. Παίζει και θα παίζει πάντα για την ιστορία του, τον κόσμο του του και για κανέναν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό ή οποιοδήποτε άλλο".

Ένα νοσηρό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από παράγοντες και μίντια έχει μπολιάσει με καχυποψία τον κόσμο και αυτό επιτέλους πρέπει να αλλάξει.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, εξάλλου, είναι ομάδα που έχει αποδείξει κατά καιρούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ότι παίζει για το... δικό του τομάρι. Επί παραδείγματι φέτος νίκησε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, έκοψε βαθμούς στον Ολυμπιακό εντός και εκτός έδρας και μόνο από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ηττήθηκε μακριά από το σπίτι του. Τι άλλο να κάνει δηλαδή για να αποδείξει το... αυτονόητο;

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων