ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η κριτική των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στην Λαμία

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Λαμία για την 18η αγωνιστική της Super League. To a-s περνά από έλεγχο τους κιτρινομπλέ.

ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

Αθανασιάδης: Στο πρώτο ημίχρονο δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά. Όσες φορές πήγαν να γίνουν απειλητικοί οι γηπεδούχοι, εκείνος είχε καλές τοποθετήσεις. Στο γκολ που δέχεται η ομάδα του, έδιωξε πάνω στον σκόρερ, ο οποίος κέρδισε την κόντρα και με το χέρι.

Κυριακόπουλος: Ο καλύτερος παίκτης των Αρκάδων στο πρώτο ημίχρονο. Είχε το δοκάρι, απείλησε άλλη μία φορά και πήρε ένα κόρνερ, ενώ είχε και μια επικίνδυνη σέντρα. Μάλιστα, από την πλευρά του ο Ορτέγκα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Από την πλευρά του γίνεται το γκολ αλλά δεν είχε προσωπική ευθύνη.

Πασαλίδης: Πολύ γρήγορες επεμβάσεις, στο δοκάρι του Μπούτινκ έχασε κι αυτός τον αντίπαλό του, ενώ αδράνησε μαζί με την άμυνα στο γκολ.

Τριανταφυλλόπουλος: Έκοβε κάθε ψηλή μπαλιά της Λαμίας, ενώ ηρεμούσε το ματς για τους συμπαίκτες του. Δυστυχώς στη φάση που έκρινε το ματς δεν μπόρεσε να βοηθήσει ώστε να αποφευχθεί το γκολ.

Μπέρτος: Στο αμυντικό παιχνίδι του δεν είχε προβλήματα, αλλά δεν έδωσε λύσεις στην ανάπτυξη των Αρκάδων - ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Γι' αυτό κι ο Παντελίδης έβαλε τον Γκοντό στη θέση του ώστε να κερδίσει έναν παίκτη που θα δημιουργεί φάσεις.

Ντουντού: Πρώτη φορά στην 11άδα του Αστέρα, αρκετά καλός ο Βραζιλιάνος όσον αφορά στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ είχε ψύχραιμες μεταβιβάσεις της μπάλας. Από εκεί και πέρα άφησε την θέση του στο Μαντίντα για να μπορέσει ο Αστέρας να παίξει πιο κάθετα.

Μουνάφο: Καλός στο να κοντρολάρει το παιχνίδι, μοίραζε την μπάλα αλλά φάνηκε ότι του έλειπε ο Ιγκλέσιας για να παίξει πιο απελευθερωμένα.

Ισνάλντο: Ξεκίνησε στ' αριστερά, μετά το 20' τον είδαμε να αλλάζει θέση με τον Τσιλιανίδη αλλά σε καμία από τις δύο πλευρές δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του. Λογική η αλλαγή του στο ημίχρονο με τον Κώτσιρα.

Τόνσο: Δεν έγινε απειλητικός ο Αργεντινός στο σημερινό ματς, δεν μπόρεσε να βοηθήσει και να περάσει μπαλιές στον Μανιά.

Τσιλιανίδης: Όταν πέρασε αριστερά, έγινε κινητικός και προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Ο πιο κινητικός παίκτης που είχε ο Αστέρας από τη μέση και μπροστά.

Μανιάς: Δεν έφτανε η μπάλα σ' αυτόν μέσα στο κουτί. Για να απειλήσει είχε δύο προσωπικές ενέργειες στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γυριστά σουτ, τα οποία πέρασαν άουτ.

Κώτσιρας: Πέρασε στο ματς για να δώσει πνοή από τα δεξιά μετά τον Ισνάλντο κι ο 25χρονος θα μπορούσε να γίνει ήρωας, αν σκόραρε στη φάση που πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Τόνσο. Εκανε κάποιες σέντρες από τα δεξιά, αλλά δεν πήγε στο ένας με έναν. 

Γκοντό: Μπήκε στο ματς στο 75', κράτησε μπάλα αλλά δεν τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα. Εκανε ένα σουτ που πέρασε άουτ. Θα μπορούσε, δεδομένα, να δώσει περισσότερα.

Μαντίντα: Στο 81' που μπήκε αντί του Ντουντού και με την ομάδα του να είναι πίσω στο σκορ δεν μπορούσε να αλλάξει και πολλά ο Γκαμπονέζος. Πάντως, οι μπαλιές του προς την αντίπαλη εστία έλειψαν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων