ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η κριτική των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στην ΑΕΛ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε τεράστια νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, διατήρησε το αήττητό του για 8η εβδομάδα και να πιάσει στην 5η θέση τον Πανιώνιο. Διαβάστε την κριτική των παικτών από το a-s!

 

Λαμία ΑΣΤΕΡΑΣ

Αθανασιάδης: Αν ο Μανιάς τα έβαζε, ο Αθανασιάδης τα... έβγαζε! Τεράστια εμφάνιση από τον ποερτιέρε των Αρκάδων που κράτησε την ομάδα του όρθια σε τουλάχιστον 3 πολύ καλές στιγμές για την ΑΕΛ!

Κυριακόπουλος: Πήρε τη θέση ενός παίκτη που βγαίνει από την 11άδα μόνο όταν δεν μπορεί να παίξει (Γιαννούλης). Ήταν πολύ καλός στο αμυντικός κομμάτι, συγκεντρωμένος και όταν τού δόθηκε η ευκαιρία δοκίμασε το - έτσι κι αλλιώς - πολύ καλό του πόδι για να κάνει το 3-1. Αναμφισβήτητα η σημερινή εμφάνισή του πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια του νεαρού.

Πασαλίδης: Γενικότερα, μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο είχε κάποια θεματάκια, αλλά βοήθησε αρκετά στο να μην γίνει περισσότερο απειλητική η ομάδα του Κάμπου με τους Κρισμάν και Ναζλίδη να μην δημιουργούν πολλά προβλήματα.

Μπέρτος: Ξεκίνησε το ματς με την ασίστ στον Μανιά στο πρώτο γκολ. Στο πρώτο μέρος ειδικά βοήθησε αρκετά όταν η ομάδα του έβγαινε στην επίθεση. Αμυντικά είχε λαθάκια τα οποία ήθελαν να εκμεταλλευτούν οι αντίπαλοι. Στο δεύτερο μέρος φάνηκε ότι χρειάζεται ρυθμό (του λείπει μετά τον τραυματισμό του) για να δείξει το πραγματικό πρόσωπό του.

Τριανταφυλλόπουλος: Σίγουρος στις μονομαχίες, πήγαινε στις φάσεις γρήγορα και για ακόμη μια φορά αυτό το δίδυμο έδειξε ότι είναι ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας.

Μουνάφο: Δεν ήταν από τα  καλύτερά του ματς, αλλά δεν είχε κάποιο σοβαρό λάθος και βοήθησε πολύ όταν χρειάστηκε να ηρεμήσει το ματς.

Ιγκλέσιας: Έπεσε κι αυτός στο διάστημα του δεύτερου μέρους όπου οι αντίπαλοι έψαχναν το γκολ. Με πιο αποφασιστικά μαρκαρίσματα στο κέντρο θα είχαν σταματήσει κάποιες κόντρες. Γενικότερα το πρόσημό του είναι θετικό.

Ισνάλντο: Στο ξεκίνημα του ματς είχε την τεράστια ευκαιρία να κάνει το γκολ, δεν τα κατάφερε και γενικότερα δεν έδωσε βοήθειες στην ανάπτυξη της ομάδας του. Πρέπει να δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα από δω και πέρα... 

Μαντίντα: Επαιξε δεξιά στην τριάδα πίσω από τον φορ και το πρώτο γκολ αρχίζει από αυτόν. Όσο είχε δυνάμεις ήταν καλός, αλλά στη συνέχεια έκανε κάποια λάθη και δεν ήταν γρήγορος στις επιστροφές. 

Τόνσο: Κινητικός αρκετά, σε μερικές στιγμές έδειξε την κλάση του. Του έλειψε το γκολ, αλλά τη δουλειά του την έκανε τις περισσότερες φορές που είχε την μπάλα στα πόδια και αν ήταν ένα κλικ πιο γρήγορος σε μια σέντρα του Κυριακόπουλου θα είχε χριστεί και σκόρερ.

Μανιάς: Είχε δύο γκολ και ένα παραλίγο γκολ! Ε, τι άλλο να κάνει δηλαδή; Μόνο... σπαθιά δεν κατάπιε! 

Κώτσιρας: Μπήκε στο 64' αντί του Μαντίντα για να δώσει πνοή στα άκρα. Τον είδαμε εξτρέμ και όχι ως μπακ και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά. Ταλαιπώρησε αρκετά τον Ουάλας δημιουργώντας ρήγματα. Μία αξιόπιστη λύση για ακόμα μια φορά. Είχε την ασίστ στο 2-1.

Ντουντού: Επέστρεψε κι αυτός στην αποστολή, έπαιξε λιγότερο από 20' και προσπάθησε να βρει τα πατήματά του χωρίς να εκτεθεί. Είχε ένα αθόρυβο απόγευμα.

Γκοντό: Με το σκορ να είναι στο 3-1 και την είσοδό του στο ματς στο 82', θα ήταν άδικο να κριθεί. Όμως σε μια φάση ήταν εντυπωσιακός όταν τους πέρασε όλους, σούταρε και απέκρουσε με το πόδι ο αντίπαλος τερματοφύλακας

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων