ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παντελίδης: "Oλα τα χέρια είναι ίδια"

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του ο Σάββας Παντελίδης στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια Κυπέλλου. Τι είπε για την διαιτησία; 

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Λάρισα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Από τη στιγμή που έχουμε δημιουργήσει 5-6 ίσως και παραπάνω ευκαιρίες για γκολ και δεν έχουμε πετύχει κανένα σε δύο παιχνίδια ασφαλώς και θα προκριθεί αυτός που έχει πετύχει δύο. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι το χέρι, η κίτρινη και η αποβολή πρέπει να είναι τα ίδια, ανεξάρτητα από το  χρώμα της φανέλας που φοράει ο ποδοσφαιριστής. Γιατί νομίζω ότι έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η σημερινή διαιτησία στο ποιος πήρε την πρόκριση. Κλείνοντας να πω ότι θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα γιατί μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Ατρόμητο".

Σε ποιες φάσεις θεωρείται ότι αδικήθηκε η ομάδα σας;

"Μιλάω για όλο το παιχνίδι. Αν έχεις φάει τα χρόνια σου στο ποδόσφαιρο όπως εγώ που είμαι περίπου 40 χρόνια στον χώρο καταλαβαίνεις από τα πρώτα λεπτά τις προθέσεις της διαιτησίας". 

Για το περιστατικό που συνέβη με τους φιλάθλους του Ατρόμητου:

"Είμαστε όλοι άνθρωποι και όταν βρίζουν αγαπημένα μας πρόσωπα κάποια στιγμή θα αντιδράσουμε. Πέρασε όμως αυτό το γεγονός, έφυγε".

Για το παιχνίδι απέναντι στην Λάρισα:

"Δίνουμε ένα παιχνίδι σε λιγότερο από 72 ώρες και δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό. Πόσο μάλλον όταν στο σημερινό παιχνίδι αγωνιστήκαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Εχουμε κάποιες απουσίες και ίσως αντιμετωπίσουμε και πρόβλημα ενέργειας. Είμαι ωστόσο βέβαιος ότι τα παιδιά θα ανταποκριθούν όπως πρέπει απέναντι στην Λάρισα".

Υπάρχουν θετικά για τον ΑΣΤΕΡΑ από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και τι είναι αυτό που θα σας κάνετε να συνεχίσετε:

"Οσο καιρό είμαι στην ομάδα χρησιμοποιούμε τα άσχημα αποτελέσματα για να διδαχθούμε από αυτά. Κάποια θετικά στοιχεία πρέπει να τα πάρουμε από το σημερινό παιχνίδι αλλά πρέπει και να μας "νευριάσει" το σημερινό. Γιατί όταν στο πρώτο ημίχρονο κάνουμε κάποιες φάσεις και μπορούμε να προηγηθούμε πρέπει να το κάνουμε. Γιατί νομίζω στο πρώτο μέρος ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο".

Ενα σχόλιο συνολικά και για τους δύο αγώνες:

"Πέρασε η ομάδα που έβαλε δύο γκολ. Οτι και να κάνεις στο ποδόσφαιρο το ζητούμενο είναι τα γκολ".

Ποια εικόνα μένει από το συγκεκριμένο ζευγάρι;

"Είναι σχετικό. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με σπουδαία αποτελεσματικότητα. Και αυτό δεν είναι θέμα τύχης αλλά και ικανότητας. Και το ότι εμείς τελευταία δεν πετυχαίνουμε εύκολα γκολ δεν είναι ατυχία. Κάποια παιδιά πρέπει να βελτιωθούν σε αυτό το κομμάτι και να είναι πιο συγκεντρωμένα".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων