ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η κριτική των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στον Παναιτωλικό

Η κριτική των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στον Παναιτωλικό μετά το 0-0 για τη 15η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναιτωλικός

Αθανασιάδης: Ένα απόγευμα όπου τα γάντια του μετά δε θα χρειαστεί να καθαριστούν. Δεν απειλήθηκε και όποτε ο Παναιτωλικός πήγε να το κάνει ήταν εκεί.

Ίγκορ: Ήσυχο βράδυ στον ανασταλτικό του τομέα, επιθετικά ίσως θα μπορούσε να δώσει περισσότερα.

Γιαννούλης: Στο πρώτο μέρος ειδικά δημιούργησε ρήγματα από τα αριστερά με τον Ισνάλδο. Αμυντικά, ήταν σταθερός σε ακόμα ένα ματς.

Τριανταφυλλόπουλος: Σταθερός, απέφυγε ξανά κάποιο λάθος και ήταν ένας από τους λόγους που η ομάδα  του Αγρινίου δεν απείλησε.

Πασαλίδης: Ήρεμο απόγευμα και γι αυτόν. Ο Μαρκόβσκι δεν έγινε αισθητός κι αυτός είναι ένας από τους λόγους. 

Μουνάφο: Δεν έκανε το εντυπωσιακό ματς αλλά σε ακόμα ένα ματς ήταν σταθερός, ειδικά στα τρεξίματα γα να κλείνει τους χώρους του αντιπάλου.Στο 86' τον έβγαλε ο Παντελίδης για να πάρει πιο πολλά στο δημιουργικό κομμάτι από τον Τσιλιανίδη.

Ιγκλέσιας: Ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ανατράπηκε από τον Μύγα κι ο Μπλάνας δεν είδε τίποτα. Θα μπορούσε όμως να σουτάρει καλύτερα από το ύψος της μεγάλης περιοχής όντας μόνος του ενώ στο πρώτο μέρος η προβολή του λίγο έλειψε να γίνει γκολ. Ο Μπεχαράνο είχε άλλη γνώμη με το σωτήριο τάκλιν του.

Τόνσο: Δραστήριος, με πάθος και όρεξη, Δημιούργησε επικίνδυνες στιγμές, αλλά θα μπορούσε να νικήσει τον Κυριακίδη και να οδηγήσει την ομάδα του στο 6 στα 6.

Καλτσάς: Φαίνεται ότι το πρόβλημα στους κοιλιακούς τον επηρέασε και τον έβγαλε από τον ρυθμό των εξαιρετικών εμφανίσεων στα τελευταία ματς. Στο 76' άφησε τη θέση του στον Δουβίκα με τον Μανιά να πηγαίνει στα άκρα.

Ισνάλντο: Ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν καλός, μετά έπεσε και ήτα λογικό ο Παντελίδης να θέλει κάτι περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι. Γι αυτό και στο 69' τον έβγαλε για τον Μαντίντα.

Μανιάς: Πάλεψε, έδωσε μάχες αλλά δεν βρέθηκε σε φάση για να δείξει την ικανότητά του στο τελείωμα. Όταν έπρεπε να πασάρει το έκανε (προς στον Δουβίκα) αλλά δεν ήρθε το γκολ.

Μαντίντα: Επέστρεψε αλλά δεν ήταν έτοιμος στον επιθυμητό βαθμό. Δεν φάνηκε με την είσοδό του στο ματς στο 69, ήταν αισθητά ανέτοιμος.

Δουβίκας: Μπήκε στο 76', θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση στο γύρισμα του Μανιά αλλά άργησε και έχασε μια καλή στιγμή για την ομάδα του.

Τσιλιανίδης: Στο 86΄που μπήκε δεν είχε τον χρόνο να φανεί και να δώσει αυτά που μπορούσε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων