ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τον φρέναραν με... χειρουργείο!

Φωτογραφία: Μόνο με... σφαγή!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις φάσεις να πάρει τη νίκη επί του Παναιτωλικού, ο Μπλάνας δεν του έδωσε πέναλτι κι οι Αρκάδες δεν έκαναν το 6 στα 6 αλλά ακόμα και έτσι παραμένουν για 6η εβδομάδα αήττητοι! Συνεχείς καθυστερήσεις από τους φιλοξενούμενους.


ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

Το πολυπόθητο έξι στα έξι δεν ήρθε, χάρη στην ατυχία αλλά και στο διαιτητή Μπλάνα που δεν είδε εξόφθαλμο πέναλτι πάνω στον Ιγκλέσιας (στο 65' από τράβηγμα του Μύγα). Ωστόσο, το 0-0 με τον Παναιτωλικό για την 15η αγωνιστική της Super League Σουρωτή κάνει τον ΑΣΤΕΡΑ να αποχαιρετά το 2017 αήττητος για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Οι Αρκάδες είχαν με τους Ιγκλέσιας και Τόνσο τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη αλλά Μπεχαράνο και Κυριακίδης είχαν άλλη γνώμη σώζοντας την ομάδα του Αγρινίου.

Πλέον οι κιτρινομπλέ έχουν 22 βαθμούς και είναι στην 5η θέση μαζί με τον Πανιώνιο που δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού.

Έτσι ξεκίνησαν 

Ο Σάββας Παντελίδης, πιστός στο 4-2-3-1, το μόνο που άλλαξε σε σχέση με όσα ξέραμε μέχρι σήμερα ήταν η χρησιμοποίηση του Ισνάλντο αντί του Τσιλιανίδη στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ετσι, στο βασικό σχήμα βρέθηκαν οι Αθανασιάδης στο τέρμα και Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης στην άμυνα. Μουνάφο και Ιγκλέσιας ήταν τα δύο κεντρικά χαφ, ο Τόνσο ήταν μπροστά τους κι ο Μανιάς είχε στα άκρα του τους Καλτσά-Ισνάλντο.

Από την άλλη, ο Μάκης Χάβος, στο 4-4-2 του παρέταξε την ομάδα του με τους Κυριακίδη στο τέρμα και τους Ρότσα, Μιχάι, Ροντρίγκες κα Μύγα στην άμυνα. Ρόσα, Πάουλο, Μπεχαράνο και Μάζουρεκ ήταν η τετράδα των χαφ (από τα αριστερά στα δεξιά) κι οι Μαρκόβσκι-Μόραρ ήταν το επιθετικό δίδυμο.

Πιο δυνατά ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή στο ματς, είχε την υπεροχή των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας αλλά ύστερα στα πρώτα 20' του ματς δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη φάση. Αυτό συνέβη στο 22' όταν ο Τόνσο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καλτσάς σούταρε κι ο Ιγκλέσιας από τη μικρή περιοχή που έκανε την προβολή, είδε τον Μπεχαράνο να σώζει την ομάδα του πάνω από τη γραμμή! 

Στο 31', ο Μάζουρεκ δοκίμασε ένα σουτ αλλά ήταν πολύ αδύναμο και δεν απείλησε τον Αθανασιάδη.

Στο 39' ο Τόνσο βγήκε απέναντι από τον Κυριακίδη, αλλά ο διαιτητής τον υπέδειξε κακώς σε θέση οφσάιντ. Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ και με ένα σουτ του Μπεχαράνο στο 43' να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του ΑΣΤΕΡΑ.

Τον σταμάτησε το πόδι του... Κυριακίδη κι ο Μπλάνας

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Χάβο να περνά στο γήπεδο τον Κλέσιο αντί του Μαρκόβσκι.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά του έλεγχαν το ματς αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να... σπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Στο 57', ο Τόνσο είχε την τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά στο τετ α τετ του με τον Κυριακίδη, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έδιωξε με τα πόδια. Στο 65'  ο Ιγκλέσιας πέφτει στην αντίπαλη περιοχή από τράβηγμα του Μύγα. Αντί να δοθεί πέναλτι, ο Μπλάνας κιτρινίζει τον Αργεντινό μέσο των Αρκάδων!

Από εκεί και πέρα δεν είδαμε κάτι το αξιοσημείωτο από τις δύο ομάδες. Στο 84' ο Μπεχαράνο είδε δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες αλλά οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν στα επόμενα 9 περίπου λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) να βάλουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και το 6 στα 6!

Ετσι, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανέβηκε στους 22 βαθμούς έπιασε τον Πανιώνιο, ο οποίος δοκιμάζεται αύριο (18/12, 19:30) στην έδρα του Λεβαδειακού.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός πήγε στους 15 βαθμούς έχοντας δηλαδή όσους οι Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Σίλβα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (86' Τσιλιανίδης), Καλτσάς (76' Δουβίκας), Τόνσο, Ινσάλντο (69' Μαντίντα), Μανιάς

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Ροντρίγκες, Μιχάι, Ρότσα (64' Τσοκάνης), Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μοράρ, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μαρκόβσκι (46' Κλέσιο)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων