ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι ευχές, τα συγχαρητήρια, η εμπιστοσύνη!

Ο Αστέρας χρειαζόταν εμπιστοσύνη. Ηταν ξεκάθαρο. Πρώτα εμπιστοσύνη του ίδιου, του αγωνιστικού τμήματος δηλαδή, στον εαυτό του. 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναιτωλικός

 

Επίσης την εμπιστοσύνη όλων μας. Εκείνο που όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε ποτέ χρειαστεί να αναζητήσει, γιατί πάντα την είχε, ήταν την εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών του. 

 

Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος πάντα ήταν στο πλευρό της ομάδας. Με πολλούς τρόπους. Οικονομικά, διοικητικά, αποφασιστικά όταν χρειαζόταν, συμβουλευτικά. Και κυρίως, με τη φυσική τους παρουσία. Ο αγώνας με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη ήταν ακόμη μία επιβεβαίωση για αυτό. 

 

Ο Δημήτρης Μπάκος ήταν παρών στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Δεν πήγε μόνο για να δει την ομάδα. Πήγε και για να τον δει η ομάδα. Πριν από την έναρξη του αγώνα επισκέφτηκε τα αποδυτήρια, μίλησε στο αγωνιστικό τμήμα. Ευχήθηκε καλή επιτυχία, δήλωσε την ικανοποίησή του για όσα κάνουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για τη συνέχεια. 

 

Αλλωστε, αυτό που τώρα κάνει ο Αστέρας, με τις πέντε σερί νίκες και τη διεκδίκηση υψηλών θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα, δεν αποτελεί έκπληξη για τους ιδιοκτήτες. Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης το περίμεναν ακόμη και τότε που η ομάδα δεν είχε θετικά αποτελέσματα. Ακόμη και τότε, εκείνοι ήταν εκεί. Με την πρώτη ευκαιρία. Και όταν δεν υπήρχε ευκαιρία, λόγω των υποχρεώσεών τους, την δημιουργούσαν οι ίδιοι. 

 

Ο Δημήτρης Μπάκος πήγε στα αποδυτήρια της Ριζούπολης και μετά το τέλος του αγώνα. Για να δώσει συγχαρητήρια. Για να δείξει την ικανοποίησή του από μία ακόμη νίκη. Για να πει στους παίκτες: "Συνεχίστε έτσι. Όταν παίζετε με πάθος δεν έχετε να φοβάστε τίποτα και κανέναν". Πάντα είναι σημαντικό να το κάνουν οι ιδιοκτήτες. 

 

Δημιουργούν κλίμα συσπείρωσης, που έτσι κι αλλιώς είναι σε υψηλό βαθμό στον εφετινό Αστέρα, αλλά και αποφασιστικότητα για τη συνέχεια. Ο Γιάννης Καϋμενάκης και ο Δημήτρης Μπάκος ποτέ δεν αμφέβαλαν για αυτό που είχαν δημιουργήσει (και) φέτος. Τώρα, αυτή η  εμπιστοσύνη, απλώς τούς επιστρέφεται με τον καλύτερο τρόπο. Και υπάρχει και συνέχεια...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων