ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παντελίδης: "Με νίκη την Κυριακή θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την σωτηρία"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης στην συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ.

 

Αναλυτικά:

"Πετύχαμε μια εξαιρετική νίκη. Είχαμε κάνει τέσσερις σερί νίκες και παίζαμε με έναν αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς. Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Έχω διακρίνει δύο σημαντικά στοιχεία. Το άσχημα είναι ότι ήμασταν κακοί από το 30’ μέχρι το 60’, είχαμε νευρικότητα και αφήναμε τον αντίπαλο να απειλήσει. Βγάλαμε αντίδραση, όμως, μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Αλλάξαμε τον σχηματισμό, βάλαμε πιο πίσω τον Τόνσο για να ξεφύγει από τα μαρκαρίσματα τον αντιπάλων και να κρατήσει την μπάλα. Στο τέλος νομίζω πως εμείς ήμασταν αυτοί που αξίζαμε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν εδώ σήμερα να μας υποστηρίξουν. Τους αφιερώνουμε αυτήν την νίκη".

 

Σε ερώτηση για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και για το αν σκέφτεται την πρώτη πεντάδα μετά από τα τελευταία αποτελέσματα:

"Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε από την Τρίπολη. Αν κερδίσουμε την Κυριακή θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την σωτηρία. Δεν κοιτάω τόσο μακριά, δεν κοιτάω την πρώτη πεντάδα, εκτός αν στο τέλος είμαστε ψηλά και κοντά σε αυτές τις θέσεις".

Σε ερώτηση για το αν "φοβήθηκε" το ματς όταν ο Απόλλωνας ισοφάρισε:

"Φοβήθηκα το ματς γιατί δεν ήμασταν σε καλό mood, κάναμε λάθη και δίναμε στους αντιπάλους την ευκαιρία να απειλήσουν. Η ορμή και το πάθος του Απόλλωνα μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά. Η αλλαγή του Τόνσο στον αγωνιστικό χώρο μας βοήθησε. Το δεύτερο γκολ ήταν απόρροια συνδυαστικού παιχνιδιού. Μας βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές στην εξέλιξη του αγώνα".

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων