ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα γλυκά, οι ευχές στον Παντελίδη και ο Απόλλων...

Ημέρα... γιορτής και δουλειάς η σημερινή για τον ΑΣΤΕΡΑ με άπαντες να σηκώνουν  τα μανίκια για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα (10/12, 15:00).

 

Απόλλων Σμύρνης ΑΣΤΕΡΑΣ

Στην σημερινή προπόνηση ο εορτάζων τεχνικός των Αρκάδων έφερε γλυκά για όλους όσους βρέθηκαν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δεχόμενος τις ευχές όλων πρώτα απ΄'ολα για υγεία αλλά και για να έχει συνέχεια το αγωνιστικό πρόσωπο που έχουν δείξει οι Αρκάδες στους τελευταίους αγώνες.

Βέβαια, μετά από το ανάλαφρο κλίμα που επικράτησε στην αρχή με τις πρώτες ευχές και το μοίρασμα των γλυκών, ακολούθησε η ομιλία του Σάββα Παντελίδη που για ακόμα μια φορά έστειλε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του για τις απαιτήσεις και τη σημασία του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα.

Ακόμα μια φορά ο προπονητής των κιτρινομπλέ κάνει πράξη αυτό που δηλώνει σε κάθε ευκαιρία. Δεν θέλει να δει την ομάδα του εφησυχασμένη και με... τα μυαλά πάνω από το κεφάλι.

Αναζητά ηρεμία, καθαρό μυαλό και προσγείωση από τους ποδοσφαιριστές  του για την δύσκολη συνέχεια.

Στα αγωνιστικά τώρα, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις για την κατάσταση των Μαντίντα και Κυριακόπουλου ενώ αποφασίστηκε πότε θα εκτίσει την τιμωρία του ο Τσιλιανίδης, ο οποίος συμπλήρωσε αριθμό καρτών.

 Τον εντός έδρας αγώνα με την Λάρισα, για την δεύτερη αγωνιστική του 2ου γύρου  "σημάδεψε" ο Παντελίδης για να εκτίσει την τιμωρία του ο μέσος του ΑΣΤΕΡΑ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων