ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αέρας έρχεται ο Αστέρας!

Ο Αστέρας χτύπησε από αέρος. Με δύο κόρνερ, εκτελεσμένα από τον Τόνσο και δύο φορές τον Ιγκλέσιας να πηδάει πιο ψηλά από όλους. Τη μία, στο 32', άνοιξε το σκορ. Την άλλη, στο 63', δημιούργησε τις προϋποθέσεις στον Δουβίκα να κάνει το τελικό 2-0 και να δώσει την τρίτη σερί νίκη στην ομάδα.

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά 2-3 λεπτά για να καταλάβει κανείς ότι ο Αστέρας θα προσπαθούσε να δημιουργήσει ποδόσφαιρο και ο Λεβαδειακός να το χαλάσει. Ολοι οι φιλοξενούμενοι ποδοσφαιριστές πίσω από την μπάλα, χωρίς καθόλου επιθετικές βλέψεις και μοναδικό μέλημα να κλείσουν τους διαδρόμους για τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι ήθελε υπομονή, εμπνεύσεις και μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη, οι οποίοι απείλησαν στο 6' με ψηλοκρεμαστό σουτ του "βιαστικού" Γκοντό, το οποίο μπλόκαρε ο Επασί. Από εκεί και πέρα, γύρω - γύρω από την περιοχή και χωρίς καθαρές φάσεις.

Μέχρι ένα δίλεπτο φωτιά. Στο 31' με πολύ σωστή οργανωμένη επίθεση ο Τόνσο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στον Τριποτσέρη, λίγο πριν το 1-0. Από αυτό το κόρνερ, έγινε το γκολ. Με τον Τόνσο να εκτελεί και τον Ιγκλέσιας με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ.

Η μισή δουλειά είχε γίνει. Η άλλη μισή ήταν πια να καθαρίσει τη νίκη. Ο Αστέρας δεν το έκανε μέχρι το τέλος του ημιρόνου, χαραμίζοντας δύο προϋποθέσεις, μία με Τσιλιανίδη και μία με τον Καλτσάς. Το έκανε, όμως, στο δεύτερο, σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Πριν το 2-0, όμως, χρειάστηκε στο 60' ο Αθανασιάδης να σταματήσει το πλασέ από τον Καθάριο και να κρατήσει το 1-0.

Η συνέχεια ήταν μόνο κιτρινομπλέ. Στο 63' και πάλι ο Τόνσο εκτέλεσε κόρνερ, ο Ιγκλέσιας έκανε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε και όταν πια έφτασε στον Δουβίκα, που είχε περάσει ως αλλαγή, εκείνος έκανε το 2-0. Τέλος του αγώνα στην ουσία.

Εκείνο που είχε πια σημασία ήταν αν ο Αστέρας θα κατάφερνε να βρει και τρίτο γκολ. Δεν το έκανε σε καμία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, δύο φορές με τον Καλτσά (απόκρουση και άουτ), δύο με τον Ιγκλέσιας (δύο άστοχα σουτ) και μία με τον Κώτσιρα (σουτ άουτ).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (61' Τσουκαλάς), Τόνσο, Καλτσάς (84' Κώτσιρας), Γκοντό (46' Δουβίκας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Εμπασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης (46' Φαβάρο), Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας (49' Καθάριος), Μητρόπουλος (73' Μητρόπουλος), Νιας, Σουμπίνιο, Μπελγκαζουανί, Γιουσούφ.

Γκολ: 32' Ιγκλέσιας

 Κίτρινες: 56' Τσιλιανίδης/62' Φαβάρο, 79' Μπελγκαζουανί

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων