ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Με καίει μόνο το ματς της Κυριακής"

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στάθηκε στη νίκη του ΑΣΤΕΡΑ στα Χανιά με τον Πλατανιά, ενώ ξεκαθάρισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η νίκη με το Λεβαδειακό την επόμενη εβδομάδα.

 

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Λεβαδειακός

Οι δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το αν «ξεγελάει» το τελικό σκορ (0-3) στην Κρήτη: "Πράγματι, μας ξεγελάει το σκορ. Φάνηκαν όλα εύκολα, λόγω του γρήγορου τέρματος που πετύχαμε. Και επειδή ήμασταν καλά οργανωμένοι, για να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Βέβαια, αν δεν είχαμε σοβαρότητα, θα μπορούσαμε να έχουμε απειληθεί περισσότερο, όταν ο Πλατανιάς άρχισε να μας πιέζει". 

Για τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα: "Το σημαντικό είναι ότι, επιτέλους, κάναμε δεύτερη νίκη στη σειρά. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, και όχι με τους ''μεγάλους'', αλλά με τις ομάδες που είναι στην ίδια κατηγορία με εμάς. Μας δίνουν ψυχολογία αυτές οι νίκες. Το θέμα είναι να κάνεις συνεχόμενες νίκες. Έγινε μια καλή αρχή. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας, και πρέπει να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

 

Για το ανασταλτικό κομμάτι των Αρκάδων: "Το ανασταλτικό κομμάτι δεν έχει να κάνει μόνο με τους τέσσερις πίσω και τον τερματοφύλακα. Όλοι συμβάλλουν για το μηδέν παθητικό, από τον πρώτο μπροστά, με το πώς θα μαρκάρει. Έχουμε δείξει εξτρά θέληση όλοι, για να βοηθήσουμε την ομάδα". 

Τέλος, για το ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτόν, ακόμη και από Αγγλία (σ.σ. έχει ακουστεί η Μπέρμιγχαμ, για παράδειγμα): "Εγώ υπόψη μου έχω μόνο το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτό με καίει! Το μόνο που με νοιάζει είναι να φτάσει η ομάδα εκεί που ήταν. Μια ομάδα της επαρχίας να βρίσκεται ψηλά".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων